Veelgestelde vragen

Kan ik later in het jaar starten met LogiSal?

Jazeker! U kunt er voor kiezen te schaduw draaien. U maakt dan de salarisberekeningen na zoals deze zijn verwerkt in het andere salarispakket.

Dit zorgt er ook voor dat de werknemers 1 jaaropgaaf krijgen. Schaduw draaien is ook nodig om i.v.m. cumulatief rekenen en later eventuele correcties door te kunnen voeren.

De medewerkers kunt u eenvoudig importeren via een loonaangifte (.xml) bestand zodat u de werknemers niet per stuk handmatig aan hoeft te maken.

Kijk voor meer informatie over schaduwdraaien op deze pagina in de online help.

Kan ik gegevens importen uit een ander salarispakket?

Via een loonaangifte (.xml) bestand kunt u de basis gegevens van alle werknemers importeren. Dat scheelt een hoop invoerwerk!

Hoe dat moet, leest u op deze pagina in de online help.

Wat kost LogiSal?

Dat is afhankelijk van het type licentie dat u afneemt. Op deze pagina vindt u alle licenties met bijbehorende prijzen.

Hoe verstrek ik de output aan klanten en werknemers?

Naar de werkgever

• E-mail
    Elk overzicht kunt u e-mailen vanuit LogiSal. U kunt er ook voor kiezen de output te beveiligen met een wachtwoord.

Naar de werknemer

• E-mail
    U kunt de salarisspecificaties of jaaropgaven in één keer naar alle medewerkers of per werknemer versturen via e-mail of naar hun LogiSal Medewerker App.

Kan ik online werken met LogiSal?

LogiSal is een Windows applicatie en kan geïnstalleerd worden op een Windows Server.
Via extern bureaublad (ook wel: Remote Desktop), kunt u inderdaad online werken met LogiSal.

Bent u op zoek naar meer online mogelijkheden? Zie deze pagina.

Hoe kan ik loon- en pensioenaangiftes versturen?

Wij bieden twee mogelijkheden:

• Logipoort
    LogiPoort is een programma waarmee u zelf de berichten kunt versturen naar de desbetreffende instantie.
    Daarvoor heeft u een eigen PKI-certificaat nodig. De prijs is voordeliger voor LogiSal klanten. Zie: Prijzen.
  • LIS (Loonaangifte Indien Service)
    Met LIS verstuurt u de berichten naar ons toe en dienen wij het bericht voor u in. U heeft daarvoor geen PKI-Overheid certificaat nodig.

Meer informatie over LogiPoort en LIS vindt u op deze pagina.

Kan ik met meerdere gebruikers tegelijk werken in LogiSal?

Met een Multi-user licentie kunt u meerdere gebruikers aanmaken (max. 10) en er kunnen maximaal 5 gebruikers tegelijkertijd in LogiSal werken.
U kunt LogiSal op een netwerkomgeving/server/nas installeren, zodat gebruikers vanaf meerdere locaties LogiSal kunnen benaderen.
Werkt u met LogiSal Online? Dan kunt u extra gebruikers afnemen. Dat is nodig naast de Multi-User licentie van LogiSal. Zie pagina: Prijzen.

Bent u op zoek naar meer online mogelijkheden? Zie deze pagina.

Welke branches en sectoren kan ik verlonen in LogiSal?

Alle branches en sectoren. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Zie ook de kennisbank op support.logihuis.nl

Meer vragen over de functionaliteit van LogiSal?

Neem gerust contact met ons via helpdesk@logihuis.nl of 088-5812300