Als LogiSal gebruiker kunt u de loonstroken en jaaropgaven van medewerkers uploaden naar de LogiSal Medewerker App (LMA). Met deze app heeft een medewerker, in een persoonlijke omgeving, overal en altijd direct inzicht in zijn/haar loonstroken en jaaropgaven. U kunt de loonstroken blijven versturen via e-mail, maar er dus ook voor kiezen deze aan te bieden via de app.

De LogiSal Medewerker App maakt gebruik van een beveiligde cloudomgeving waar de loonstroken en jaaropgaven worden opgeslagen. Vanuit de app kunnen medewerkers tevens zelf hun loonstroken en/of jaaropgaven downloaden als pdf. U hoeft dus voortaan geen oude loonstroken en/of jaaropgaven meer na te sturen, u kunt eenvoudig verwijzen naar de app.

Ook niet geheel onbelangrijk, de LogiSal Medewerker App bieden wij u aan zonder extra kosten. Daarmee blijven de scherpe tarieven van LogiSal ongewijzigd.

Meer informatie over hoe u gebruik kunt maken van de LogiSal Medewerker App vindt u in onze kennisbank.

Bent u nog geen klant, maar benieuwd naar de mogelijkheden van LogiSal salarissoftware? Download de demo en ontdek de voordelen en het gemak van LogiSal.