Als LogiSal gebruiker kunt u de loonstroken en jaaropgaven van medewerkers uploaden naar de LogiSal Medewerker App (LMA). Met deze app heeft een medewerker, in een persoonlijke omgeving, overal en altijd direct inzicht in zijn/haar loonstroken en jaaropgaven. U kunt de loonstroken blijven versturen via e-mail, maar er dus ook voor kiezen deze aan te bieden via de app. De medewerker kan de LMA openen via de link https://app.logisal.nl in iedere internetbrowser.

De LogiSal Medewerker App maakt gebruik van een beveiligde cloudomgeving waar de loonstroken en jaaropgaven worden opgeslagen. Vanuit de app kunnen medewerkers tevens zelf hun loonstroken en/of jaaropgaven downloaden als pdf. U hoeft dus voortaan geen oude loonstroken en/of jaaropgaven meer na te sturen, u kunt eenvoudig verwijzen naar de app.

Ook niet geheel onbelangrijk, de LogiSal Medewerker App bieden wij u aan zonder extra kosten. Daarmee blijven de scherpe tarieven van LogiSal ongewijzigd.

Meer informatie over hoe u gebruik kunt maken van de LogiSal Medewerker App vindt u in onze kennisbank.

De LogiSal Medewerker App is voor werknemers. Bent u een werkgever en benieuwd naar de mogelijkheden van LogiSal salarissoftware? Download dan de Salarissoftware van LogiSal en ontdek de voordelen en het gemak van LogiSal.