Controle en Advies

Vakinhoudelijke ondersteuning

U verwerkt de loonadministratie, maar gaat dit wel zoals de wet en regelgeving voorschrijft? Een controle van uw salarisadministratie door de fiscus komt misschien pas na jaren.
Daarom zoekt u nú extra zekerheid zodat u achteraf niet een aantal jaren hoeft te corrigeren.
Wij kunnen uw loonadministratie tussentijds controleren op tientallen punten, zodat u zich gesterkt voelt in uw manier van administratie voeren. U stuurt gewoon uw salarisadministratie naar ons toe (als zip-file per e-mail) en wij controleren (via onze zusteronderneming Salariszaken) die op basis van nacalculatie voor een vast bedrag per uur. Wij communiceren van te voren een schatting hoelang wij daar mee bezig zijn zodat u niet voor verassingen staat.

Hulp op locatie

U kunt niet alles weten over bijvoorbeeld een loonberekening, salarisspecificatie of loonaangifte. Wij hebben salarisspecialisten voor u beschikbaar die hun sporen hebben verdiend in de salarisadministratie. Zij komen graag bij u langs om al uw vragen over uw loonadministratie te beantwoorden. Op afroep. Zo beschikt u over deskundige begeleiding en een vraagbaak voor uw loonadministratie, terwijl de kosten van deze service laag blijven.

Concrete adviezen

Fietsregeling, arbeidsovereenkomst, bedrijfsreglement, arbeidsvoorwaarden, onderbouwing kostenvergoeding. U kunt bij ons voor alle adviezen terecht.

Bel ons voor een afspraak of overleg over de ondersteuning bij uw salarisadministratie.

U kunt ook de administratie naar de helpdesk sturen samen met uw vraag. Zodat wij een gepaste schatting kunnen maken.

Menu
Let op: LogiSal 2020 kunt u vanaf nu downloaden op deze pagina.
+