Controle en Advies

Vakinhoudelijke ondersteuning

U verwerkt de loonadministratie, maar gaat dit wel zoals de wet en regelgeving voorschrijft? Een controle van uw salarisadministratie door de fiscus komt misschien pas na jaren.
Daarom zoekt u nú extra zekerheid zodat u achteraf niet een aantal jaren hoeft te corrigeren.
Wij kunnen uw loonadministratie tussentijds controleren op tientallen punten, zodat u zich gesterkt voelt in uw manier van administratie voeren. U stuurt gewoon uw salarisadministratie naar ons toe (als zip-file per e-mail) en wij controleren die op basis van nacalculatie voor een vast bedrag per uur. Wij communiceren van te voren een schatting hoelang wij daar mee bezig zijn zodat u niet voor verassingen staat.

Hulp op locatie

U kunt niet alles weten over bijvoorbeeld een loonberekening, salarisspecificatie of loonaangifte. Wij hebben salarisspecialisten voor u beschikbaar die hun sporen hebben verdiend in de salarisadministratie. Zij komen graag bij u langs om al uw vragen over uw loonadministratie te beantwoorden. Op afroep. Zo beschikt u over deskundige begeleiding en een vraagbaak voor uw loonadministratie, terwijl de kosten van deze service laag blijven.

Concrete adviezen

Fietsregeling, arbeidsovereenkomst, bedrijfsreglement, arbeidsvoorwaarden, onderbouwing kostenvergoeding. U kunt bij ons voor alle adviezen terecht.

Bel ons voor een afspraak of overleg over de ondersteuning bij uw salarisadministratie.

U kunt ook de administratie naar de helpdesk sturen samen met uw vraag. Zodat wij een gepaste schatting kunnen maken.