LogiSal, het alternatief voor Lopac

Lopac is per 1 januari 2014 gestopt. Veel oud gebruikers van Lopac zijn reeds overgestapt naar LogiSal. Veel van die oud-Lopac gebruikers zijn blij met LogiSal en zij vinden dat LogiSal in bepaalde opzichten lijkt op Lopac. En allemaal zijn ze tevreden over onze gratis ondersteuning die gewaardeerd wordt met 9,4.

Overstappen is in elk geval geen probleem. LogiSal importeert moeiteloos alle administraties via de loonaangiften. Daarna dient u nog wel de salarisgegevens per persoon in te voeren.

Een referentie van een ex-Lopac gebruiker:
“Na 25 jaar met LOPAC gewerkt te hebben, sinds enige jaren gebruiker van Logisal. Het pakket voldoet ruimschoots aan de ons gestelde eisen. Uiteraard blijven er altijd wensen in het pakket over, maar die zijn altijd bij Logihuis in te dienen. Veelal worden deze wensen dan in een volgende update meegenomen. Last but not least: de helpdesk is altijd direct bereikbaar en lossen de eventuele vragen snel en correct op! Hier kunnen vele andere software leveranciers nog een voorbeeld aan nemen! Wanneer je dus een goed loonpakket zoekt met een uitstekende helpdesk: zoek niet verder en kies voor Logisal!”
Han Peters

De voordelen van LogiSal voor u op een rij:

Gemakkelijk en snel
Gemakkelijk en snel administraties maken aan de hand van onze masters. U hoeft zelf niets in te richten want alle pensioenpremies en sociale lasten zijn compleet.

Flexibel
U bent en blijft flexibel in boekingen. Wijzigen en verwijderen, het kan allemaal. Eventuele consequenties in bijvoorbeeld de loonaangiften gaan automatisch mee.

Serie
U kunt in LogiSal boekingen in serie doen. Ook loonaangiften kunnen in serie. U werkt snel en efficient.

Mailen
U kunt alle output e-mailen.

Testen
Wij adviseren u LogiSal te testen:
Download installeer LogiSal. Bekijk onze software hooguit een half uur. Vergelijk met andere software en maak uw keuze. U kunt LogiSal hier downloaden.