LogiSal, het alternatief voor Employes

Verwerkt u momenteel de salarisadministratie in Employes en vindt u dit erg prijzig worden?
Dan zouden wij u graag kennis willen laten maken met LogiSal. Met LogiSal verloont u tot 50 werknemers voor € 245 per jaar. All-in exclusief btw.

Onze software is een prima alternatief voor Employes. Een stuk goedkoper en ontzettend gebruiksvriendelijk.
LogiSal importeert moeiteloos alle administraties via de loonaangiften. Daarna dient u nog wel de aanvullende salarisgegevens per persoon in te voeren.

Wat dacht u van een script voor serie verwerken, het versturen van loonstroken naar de medewerkers vanuit LogiSal, een uren import met diverse mutaties en nog veel, veel meer.

Mocht u als Employes gebruiker voor een aantal klanten meer wensen, zoals verzuim en verlofregistratie, een manager login en HR signalen, dan bieden wij u ook die mogelijkheden.
Maar u moet het natuurlijk vooral zelf ervaren. Wanneer u LogiSal downloadt kunt u direct van alle functionaliteiten gebruik maken. LogiSal kunt u op uw computer installeren, maar ook op uw server of een andere online variant.
Daarnaast hebben wij een gratis schriftelijke cursus die u kunt downloaden om de basis onder de knie te krijgen.

Wij van Logihuis luisteren naar uw wensen en proberen hierin te voorzien.

Gemakkelijk en snel
Gemakkelijk en snel administraties maken aan de hand van onze masters. U hoeft zelf niets in te richten want alle pensioenpremies en sociale lasten zijn compleet.

Flexibel
U bent en blijft flexibel in boekingen. Wijzigen en verwijderen, het kan allemaal. Eventuele consequenties in bijvoorbeeld de loonaangiften gaan automatisch mee.

Serie
U kunt in LogiSal boekingen in serie doen. Ook loonaangiften kunnen in serie. U werkt snel en efficiënt.

Mailen
U kunt alle output e-mailen.

Testen
Wij adviseren u LogiSal gratis en vrijblijvend te testen. Download LogiSal

Online of Offline
LogiSal is te gebruiken als lokaal pakket maar ook als online-pakket. Het gebruik en de functionaliteit zijn gelijk. En overstappen is in beide richtingen moeiteloos.
Kijk naar de mogelijkheden van LogiSal Online.

Er staat een nieuwe versie van LogiPoort klaar (versie 11.4). Update automatisch of zie kennisbank:Updaten (LogiPoort)