LogiSal, goed alternatief voor WinSalar

Nadat gebruikers van WinSalar (on-premises software, geïnstalleerd op uw computer) moesten overstappen naar SalarFusion (cloud software), zijn er veel gebruikers overgestapt naar LogiSal (tevens on-premise) omdat de kosten daarmee laag gehouden kunnen worden. Voor het gebruik van cloud software zijn de kosten fors hoger. Tevens zijn veel van die oud-WinSalar gebruikers blij met LogiSal en vinden zij LogiSal in bepaalde opzichten zelf praktischer. En allemaal zijn ze tevreden over onze gratis ondersteuning die gewaardeerd wordt met 9,4. Overstappen is geen probleem, LogiSal importeert moeiteloos alle administraties via de loonaangiften. U hoeft daarna enkel nog de salarisgegevens per persoon in te voeren.

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijk en snel administraties maken aan de hand van onze masters. U hoeft zelf niets in te richten want alle pensioenpremies en sociale lasten zijn compleet.

Flexibel

U bent en blijft flexibel in boekingen. Wijzigen en verwijderen, het kan allemaal. Eventuele consequenties in bijvoorbeeld de loonaangiften gaan automatisch mee.

Serie

U kunt in LogiSal boekingen in serie doen. Ook loonaangiften kunnen in serie. U werkt snel en efficiënt.

Mailen

U kunt alle output e-mailen.

Testen

Wij adviseren u LogiSal gratis en vrijblijvend te testen. Download LogiSal

Nu nog eenvoudiger Loon- en Pensioenaangiften indienen met LogiSal. Zie voor meer info kennisbank LIS in LogiSal.
+