Cursus mogelijkheden

Hulp bij de salarisadministratie

U kunt gewoon zelf aan de slag gaan met onze gebruiksvriendelijke salarissoftware maar kunt ook kiezen voor een ‘vliegende start’ met één van onze cursussen.

Wij presenteren u alle mogelijkheden van LogiSal zodat goed voorbereid bent en direct aan de slag kunt!

Cursus op locatie

Wanneer u kiest voor de cursus op locatie komt een consultant een dagdeel (4 uren) bij u langs. En presenteert LogiSal Salarissoftware bij u op locatie voor een vast bedrag. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@logihuis.nl en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Online opstart cursus

Met de Online opstart cursus ondersteunen wij u via de helpdesk verbinding. Deze cursusmogelijkheid duurt 2 uren. Wij nemen de muis over en leiden u rond door LogiSal Salarissoftware terwijl wij telefonisch alles toelichten.

Geïnteresseerd? Bestel de online opstartcursus direct in de webshop en wij nemen z.s.m. contact met u op om een afspraak te maken.

Klassikale cursus

Twee keer per jaar wordt er een klassikale cursus georganiseerd in Leeuwarden. Zodra er een klassikale cursus op de planning staat, volgt hier meer informatie. Echter is het ook mogelijk om deze training individueel af te nemen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Menu