Over Ons

Slimme salarisspecialisten!

Welkom bij LogiSal van Logihuis b.v.

Wij zijn technisch slimme salarisspecialisten. En onze kennis delen wij graag.
Onze software zit logisch in elkaar en we weten hoe belangrijk dat voor u is. En dus helpen wij u waar wij kunnen. Wij gaan verder dan software alleen. Wij leveren kennis en ondersteuning.

Onze software is ontwikkeld door salarisverwerkers en belastingadviseurs, met andere woorden mensen uit de praktijk.
Onze helpdesk werkt niet met belscripts. U wordt geholpen en vrijwel altijd meteen. Onze medewerkers hebben passie voor het vak en willen u echt verder helpen, van mens tot mens.

Klanten geven LogiSal een 9,4!

Waarom is LogiSal zo sterk?

Voornamelijk omdat we steeds opnieuw naar u luisteren en onze software afstemmen op uw wensen zodat u zorgeloos de salarisadministratie kunt doen.
Maar ook omdat bij ons de lijnen kort zijn: u krijgt binnen 1 werkdag een inhoudelijke reactie!

U zoekt ervaring, flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid.

LogiSal werkt voor meer dan 10.000 bedrijven. Dus vele anderen gingen u voor. En de prijs? Vergelijk en oordeel zelf.

U zoekt actualiteit.

De WAB (Awf) is volledig geintegreerd in LogiSal.

Online en offline.

LogiSal Online is 100% dezelfde LogiSal als LogiSal Offline. U bent volledig uitwisselbaar.

Geschreven door mensen uit de praktijk

LogiSal is salarissoftware geschreven door mensen uit de praktijk, die door hun ervaring begrijpen hoe u met software wilt werken.
En altijd in samenwerking met u, de gebruiker. Want uw wensen en ervaringen spelen een belangrijke rol in de groei van onze klantenkring en de ontwikkeling van onze software.

Daarbij bent u enorm flexibel. Dankzij moderne technieken kunt u boekingen moeiteloos verwijderen en vervangen, waardoor u flexibel blijft en arbeidstijd bespaart. U kunt salarisspecificaties aanpassen aan uw wensen en zelfs uw logo mee afdrukken als u dat wenst. Zelfs het menu kunt u naar eigen smaak inrichten.

Geschiedenis

Nog maar net begonnen met een administratie en belastingadvieskantoor begon de oprichter met het zelf schrijven van wat later LogiSal zou worden. De reden was eenvoudig dat hij naar zijn mening geen geschikte salarissoftware kon vinden. In het begin was het niet meer dan geautomatiseerd rekenen. Hij werd lid van het College van Belastingconsulenten en samen met collega’s werd het salarisprogramma verbeterd en ook steeds meer gebruikt. Maar toch duurde het nog tot 2000 voordat het Dos programma werd omgezet naar een Windows softwarepakket voor salarisadministratie. Vanaf 2001 was LogiSal niet alleen geschikt voor accountancy maar ook voor MKB en werd het steeds verder verbeterd in gebruikersvriendelijkheid. De gebruikers hebben in de fase 2000 t/m heden een grote rol gespeeld in de mogelijkheden die LogiSal u nu biedt.

Filosofie

LogiSal is een salarispakket met een filosofie.
Wij willen een gebruikersvriendelijk en compleet pakket leveren voor de laagste prijs in Nederland:
Dat bereiken wij door:

  1. Een groot aantal klanten
  2. Geen dure advertentiecampagnes
  3. Handleiding niet op papier maar digitaal
  4. Geen vertegenwoordigers, geen wederverkoop
  5. Geen documentatie op papier maar alle informatie via internet
  6. Automatische updates via internet
  7. Levering van de licentiesleutel na ontvangst van betaling waardoor wij geen afschrijvingen op dubieuze debiteuren hebben.

Dankzij bovenstaande profiteren onze klanten van voordelige prijzen.