Salarisadministratie online met LogiSal

De voordelen van salarisadministratie online van LogiSal:
– 24/7 toegang.
– Bereikbaar vanaf iedere werkplek! Ook met Apple, Linux, Smartphone en op de IPad.
– Volledig schaalbaar: LogiSal Online groeit met u mee.
– 100% compatibel met offline. Alles blijft uitwisselbaar.
– Gebruiks(vriendelijkheid) en functionaliteit is offline en online hetzelfde.
– Ook geschikt voor het gebruik van LogiPoort.

U kunt LogiSal Online overal ter wereld gebruiken. Vanuit kantoor, huis, bij een klant of vanuit uw hotelkamer.

Beveiliging en certificering

LogiSal Online werkt in een private cloud. U krijgt een omgeving ‘in the cloud’ alleen voor u. Anderen kunnen er niet bij. Dit is ook wel bekend onder de naam: Extern Bureaublad of Remote Desktop. Beveiliging heeft in het datacentrum de hoogste prioriteit, bezoekers moeten zich aanmelden en identificeren, er wordt met vingerafdrukken voor toegang tot de zalen gewerkt en ook zijn de fysieke servers niet herkenbaar. Het datacentrum in Amsterdam is ISO 27001 gecertificeerd. De leverancier van deze VPS is ISO 9001 gecertificeerd. Hierdoor blijft de veiligheid gewaarborgd.

Back-ups

Standaard wordt er om de 4 uur tot maximaal 24 uur een back-up gemaakt van de online omgeving. Deze kunt u indien wenst terug laten zetten. Met de extra back-up functionaliteit krijgt u 4 extra (wekelijkse) back-ups.

Online salarissoftware gratis testen

Wilt u LogiSal Online testen? Dat kan!
Ervaar de gemakken van LogiSal-Online geheel gratis en vrijblijvend!
Ook bestaande klanten kunnen hier uiteraard gebruik van maken.
Vul onderstaand formulier in voor een testomgeving van LogiSal Online Salarisadministratie! Grote kans dat u dezelfde dag aan de slag kunt.

  Aantal werkgevers:

  Aantal werknemers:

  Hoe heeft u ons gevonden?

  Starten of overstappen

  LogiSal Online werkt heel eenvoudig en 100% gelijk aan LogiSal-desktop . Wij zorgen voor de installatie; u logt in en u werkt met nieuwe of met bestaande administraties verder.

  LogiPoort

  Indien u LogiPoort gebruikt voor het indienen van de aangifte loonheffingen en/of pensioenaangiften, dan kunnen wij deze ook voor u inrichten in de online omgeving.

  Prijzen

  De prijzen voor LogiSal Online zijn per maand en worden per (rest van het) kalenderjaar gefactureerd. LogiSal Online is per maand opzegbaar, ook midden in het jaar. Een test-omgeving is gratis.

  Referenties

  Wij hebben lang geaarzeld met het zetten van de stap naar online. Maar achteraf natuurlijk veel te lang gewacht. We weten al niet beter meer en het is een genot dat onze loonadministratie door iedereen overal benaderbaar is. Ook kan ik heel gemakkelijk om 5 uur gewoon de pc uitzetten en thuis verder werken. Je schuift gewoon weer aan, maakt verbinding en werkt verder.  Eigenlijk merk je er niets van. LogiSal werkt precies zoals lokaal. Ook als ik op vakantie ben kan ik de vorderingen volgen en indien gewenst bepaalde vragen beantwoorden.
  Karin Looij van AK-Saldo 

  Op advies van Logihuis hebben wij de stap gezet en het moet gezegd, het werkt perfect. Logihuis heeft onze online omgeving helemaal gebruiksklaar opgeleverd en het werkt net als altijd. Ik kan nu zelfs met mijn smartphone verbinding maken en kijken, hoewel dat laatste wel leuk is maar niet ideaal natuurlijk.
  Frank Smolders van Clazz

  Menu
  Let op: LogiSal 2021 kunt u vanaf nu downloaden op deze pagina.
  +