Helen Schwartzmans

-

Elshout en van Delft Administraties

Wij werken al jaren met dit pakket en zijn zeer tevreden, het werkt eenvoudig en voor een kleine prijs. De helpdesk is altijd snel met antwoorden en heel klantvriendelijk! Ik raad iedereen Logisal aan!

Jelle Grashuis

-

Sauna de Woudfennen

Wij werken sinds 2013 met LogiSal en zijn zeer tevreden over dit gebruiksvriendelijke pakket, en dat ook nog voor een zeer redelijk prijskaartje. Over de helpdesk kan ik niet veel vertellen, die heb ik zelden tot nooit nodig!

Gerold Jansen

-

Van de Goor Accountancy

Sinds 2014 zijn wij werkzaam met LogiSal na jaren met andere gerenommeerde salarispakketten gewerkt te hebben. De snelle en uitstekende service van de helpdesk hebben ervoor gezorgd dat wij in 2016 geheel overgestapt zijn naar LogiSal, voor het voeren van de salarisadministratie voor alle bedrijfstakken.

Frans van Ruth

-

BAS Accountants en Adviseurs B.V.

Wij werken sinds 2017 met dit salarispakket. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Gebruiksvriendelijk met een snelle en goede helpdesk.

Frank Smolders

-

Clazz

De eerste (voorlopige) WTL-beschikking is bij ons ontvangen. Er zullen er nog vele volgen. Voor de eerste keer nu, heb ik deze gecontroleerd, met behulp van jullie module in 2018, en die klopt op de cent nauwkeurig. Een handig hulpmiddel, waarvoor mijn complimenten.

l. Karafillakis

-

Mr. Jacks

Snelle reactie bij loonaangifte probleem jan19, volgende morgen gelijk opgelost, service een 10

Michel Schreuder

-

Matsch Bouw

Meerdere jaren maak ik gebruik van Logisal en met name het geduld en de ondersteuning van de helpdeskmedewerkers maken het een fijn pakket om mee te werken. Een perfect georganiseerde service in de dienstverlening voor salarisafwikkeling. Een aanrader voor Salarisadministrateurs met kennis.

Janine Zondervan

-

Fiscounting

Mijn ervaring met Logisal is dat het zeer gebruikersvriendelijk is, voordelig en vooral de service van de helpdesk is uitstekend. Ik zou Logisal zeker iedereen aanbevelen.

Jeanet Jonker

-

Bargmann & van Ek Bouwconsulting

Sinds 2012 werk ik met Logisal voor verschillende bedrijven en bedrijfstakken. Een salarispakket met alle mogelijkheden en veel functionaliteiten. Logisal werkt prettig en de layout van de loonstroken ziet er mooi uit. Echt vakwerk! Een grote PLUS voor LogiSal is de helpdesk: altijd bereid om te helpen met zeer deskundige ICT medewerkers. Echt een aanrader voor iedere salarisadministrateur.

Safi Administratiekantoor

-

Safi Administratiekantoor

Ik werk bijna een jaar met Logisal en ben er erg blij en tevreden mee. Het pakket is klantvriendelijk en de helpdesk is top!

Robbert vd Zande

-

Adm.ktr PEC Service

Zoekt u een salarispakket, zoek niet verder. Dit pakket heeft alles wat u zoekt. Wij werken sinds 2006 met LogiSal en zijn volstrekt tevreden. Het pakket is heel overzichtelijk en zeer eenvoudig te gebruiken, zelfs voor mensen met weinig kennis op dit gebied. Prijs / kwaliteit verhouding is onovertroffen en de prijs is hier echt een all-in prijs. De helpdesk is fantastisch en razend snel. Wachten op antwoord komt nooit voor. We waren hier altijd erg van onder de indruk, maar recente problemen door onze gebrek aan kennis met de zeer complexe Afbouw salarisadministratie heeft dit nog eens zeer duidelijk gemaakt. En als er nog iets te wensen is, wordt dit gelijk in een volgende update meegenomen.

Eric van Duren

-

Boscodon Holding BV

Goede help-functie in het pakket en een meer dan uitstekende helpdesk.

Overgaauw Administratie & Belasting Advies

-

Overgaauw Administratie & Belasting Advies

Zeer tevreden, superlatieven schieten tekort. Helpdesk verdient nog een extra pluim.

Accountantskantoor Wit-Beukers

-

Accountantskantoor Wit-Beukers

Een zeer gebruiksvriendelijk pakket met een top helpdesk!

Nu nog eenvoudiger Loon- en Pensioenaangiften indienen met LogiSal. Zie voor meer info kennisbank LIS in LogiSal.
+