Salarissoftware voor Accountancy

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk salarisadministraties maken, die meteen compleet ingericht zijn, het kan met onze Accountancy software.
Alle branches zijn standaard aanwezig in LogiSal. U kunt snel een bruto/netto of netto/bruto of kostprijsberekening maken voor uw klant.
Salarisspecificaties, journaalposten, betaalstaten en alle ander prints gaan gemakkelijk in PDF via e-mail naar uw klant voor controle.
En de salarisspecificaties zijn desgewenst voorzien van uw logo. De loonaangifte houdt automatisch rekening met uw correcties.

Flexibel in boekingen

De praktijk is dat de klant u belt met wijzigingen nadat u de salarisspecificaties heeft verstuurd. ‘Er waren toch nog wat overuren’.
Met LogiSal bent u blijvend flexibel in boekingen. Eenvoudig wijzigt u bestaande boekingen alsof het nooit anders is geweest.

Serieverwerkingen

In de accountancy kunt u veel DGA-holdings en kleine bedrijven hebben waar de verwerkingen hetzelfde zijn. Met LogiSal kunt u serieverwerken. Van een selectie van werkgevers kunt u alle boekingen van een periode in één keer doen. Met behoud van alle controle en wijzigingsmogelijkheden achteraf. Ook kunt u eerst de mensen verlonen met variabelen en dan later de vaste lonen serieverwerken. U kunt tot 5 selecties van werkgevers bewaren ten behoeve van serieverwerken.

Ook loonaangifte en journaal in serie

Daarnaast kunt u ook loonaangiften en journaal in serie verwerken. Met LogiSal kunt u ook loonaangiften en journaals in serie maken van een selectie van werkgevers. Daarbij worden de loonaangiftes ook allemaal automatisch gemaild met betaalinstructies (gegenereerd betalingskenmerk).

Salarisspecificaties

U kunt series salarisspecificaties exporteren en geautomatiseerd mailen naar de werkgever of per stuk naar de werknemers.
Ook kan LogiSal voor u de selectie per werknemer maken en kunt u deze e-mailen of exporteren naar pdf.

Web-invoer werknemer

Uw klanten kunnen zelf via een formulier (ook via smartphone) een nieuwe werknemer invoeren.
U ontvangt per e-mail dan een bestand dat u direct kunt inladen in LogiSal. Dat scheelt u tijd en niet foutgevoelig.

Importeren mutaties

U of de klant kunnen de mutaties van de werknemers invoeren in een spreadsheet. Dit bestand kunt u vervolgens (in .csv formaat) inladen in LogiSal.
Handig voor bedrijven met veel variabelen en snel!

Delen met uw klant

Alle output kunt u eenvoudig e-mailen naar de werkgever en/of werknemers.