Salarissoftware voor MKB

U heeft als ondernemer software nodig die naadloos aansluit op uw bedrijfsprocessen en waarmee u een optimaal resultaat behaalt. Door de bijzondere flexibiliteit van onze software, is deze volledig af te stemmen op uw specifieke bedrijfssituatie. Gewoon binnen de standaard, zónder kostbaar maatwerk.

Hieronder leest u in het kort hoe eenvoudig het is om een administratie aan te maken in LogiSal!

1. Maak uw administratie

Met slechts een aantal klikken maakt u een nieuwe salarisadministratie met alle sociale lasten en pensioenpremies uit één van de branches (sectoren) in LogiSal. Standaard is LogiSal Salaris helemaal ingericht met pensioenen en sectorpremies en klaar voor gebruik.

2. Maak de werknemer(s) aan

Razendsnel werknemers aanmaken. Loon toevoegen en eventuele andere zaken als onkosten of auto-van-de-zaak. Allemaal klaar voor gebruik.
Importeren vanuit een loonaangifte (XML) van een ander salarispakket kan ook.

3. Berekenen > Boeken > Printen

Niet alleen snel en efficiënt maar u houdt ook overzicht. U ziet de berekening voor het boeken en kunt altijd moeiteloos aanpassen want LogiSal is bovenal flexibel.
Heeft u veel werknemers, dan kunt u genieten van serie verwerken, eventueel nog gecombineerd met het importeren van mutaties!

4. Output exporteren

Alle overzichten in LogiSal kunt u opslaan als PDF en eventueel e-mailen of printen.

5. Betaalstaat

LogiSal maakt een betaalstaat en eventueel een SEPA betaalbestand. Zo hoeft u alle betalingen niet meer handmatig in te voeren, maar laad u eenvoudig het bestand in bij uw bank.

6. Journaalposten

LogiSal exporteert de journaalposten rechtstreeks naar elk boekhoudpakket.

7. Loonaangifte

Moeiteloos en kosteloos. Deze kunt u aanbieden via de Loonaangifte Indien Service (LIS). U stuurt het bestand naar ons toe, en wij dienen het voor u in.
Als LogiSal gebruiker zijn de eerste 15 aangiftes gratis!

8. Jaaropgaven

Ook de jaaropgaven kunt u opslaan als pdf en e-mailen.

Vakinhoudelijke controle

Logihuis is een technische helpdesk. Voor alle vragen over LogiSal kunt u daar terecht.
Heeft u echter belang bij een vakinhoudelijke controle? Dat kan ook! Wij hebben een team van vakspecialisten (Nirpa) voor u beschikbaar. Bel ons gerust!

Wilt u meer informatie?

Bel 088-5812300 (optie 2)

Er staat een nieuwe versie van LogiPoort klaar (versie 11.4). Update automatisch of zie kennisbank:Updaten (LogiPoort)