Salarissoftware voor accountancy, MKB en DGA

 

Uw keuze: LogiSal of Salariszaken

Met LogiSal Online gebruikt u het traditionele LogiSal maar dan online.
Met Salariszaken gaat u werken in een cloud-oplossing met de modernste tools voor HRM en Payroll. Salariszaken is een zusteronderneming van Logihuis waar dezelfde mensen werken en is ISAE3402 gecertificeerd. Klik meer informatie over Salariszaken.

 

Salarisadministratie online met LogiSal

De voordelen van salarisadministratie online van LogiSal:
– 24/7 toegang.
– Bereikbaar vanaf iedere werkplek! Ook met Apple, Linux, Smartphone en op de IPad.
– Volledig schaalbaar: LogiSal Online groeit met u mee.
– 100% compatibel met offline. Alles blijft uitwisselbaar.
– Gebruiks(vriendelijkheid) en functionaliteit is offline en online hetzelfde.

U kunt LogiSal Online overal ter wereld gebruiken. Vanuit kantoor, huis, bij een klant of vanuit uw hotelkamer.

Beveiliging en certificering

LogiSal Online werkt in een private cloud. U krijgt een omgeving ‘in the cloud’ alleen voor u. Anderen kunnen er niet bij. Dit is ook wel bekend onder de naam: Extern Bureaublad of Remote Desktop. Beveiliging heeft in het datacentrum de hoogste prioriteit, bezoekers moeten zich aanmelden en identificeren, er wordt met vingerafdrukken voor toegang tot de zalen gewerkt en ook zijn de fysieke servers niet herkenbaar. Het datacentrum in Amsterdam is ISO 27001 gecertificeerd. De leverancier van deze VPS is ISO 9001 gecertificeerd. Hierdoor blijft de veiligheid gewaarborgd.

 

Salarisadministratie online gratis testen

Wilt u LogiSal Online testen? Dat kan!
Ervaar de gemakken van LogiSal-Online geheel gratis en vrijblijvend!
Ook bestaande klanten kunnen hier uiteraard gebruik van maken.
Vul onderstaand formulier in voor een testomgeving van LogiSal Online Salarisadministratie! Grote kans dat u dezelfde dag aan de slag kunt.

Aantal werkgevers:

Aantal werknemers:

Hoe heeft u ons gevonden?

U werkt met een gebruikersvriendelijk pakket voor elke sector en wordt ondersteund door salarisspecialisten. Enjoy!

 

Functionaliteit

Voor de functionaliteit van LogiSal Online verwijzen wij u:
Alles op een rij voor u op de pagina mogelijkheden.
Voorbeelden, video’s, instructies en meer vindt u op rondleiding.

 

Starten of overstappen

LogiSal Online werkt heel eenvoudig en 100% gelijk aan LogiSal-desktop . Wij zorgen voor de installatie; u logt in en u werkt met nieuwe of met bestaande administraties verder.

 

Back-up

Wanneer u gebruik maakt van LogiSal Online dan worden uw salarisadministraties om de 4 uur geback-upt en u kunt uw omgeving tot maximaal 24 uur terug zetten.
U kunt ook gebruik maken van een extra backup mogelijkheid.
Voor slechts €5,- per maand krijgt u 4 extra (wekelijkse) backup mogelijkheden waarmee u tot 4 weken terug kunt herstellen.

 

LogiPoort

Indien u LogiPoort gebruikt voor het indienen van de aangifte loonheffingen en/of pensioenaangiften, dan kunnen wij deze ook voor u inrichten in de Online omgeving.

 

Prijzen

Prijzen voor LogiSal Online zijn per maand en worden per (rest van het) kalenderjaar gefactureerd. Een overzicht vindt u op de pagina prijzen (onderste kolom). De bedragen zijn exclusief btw. LogiSal Online is per maand opzegbaar, ook midden in het jaar. Een test-omgeving is gratis.

 

Referenties

Wij hebben lang geaarzeld met het zetten van de stap naar online. Maar achteraf natuurlijk veel te lang gewacht. We weten al niet beter meer en het is een genot dat onze loonadministratie door iedereen overal benaderbaar is. Ook kan ik heel gemakkelijk om 5 uur gewoon de pc uitzetten en thuis verder werken. Je schuift gewoon weer aan, maakt verbinding en werkt verder.  Eigenlijk merk je er niets van. LogiSal werkt precies zoals lokaal. Ook als ik op vakantie ben kan ik de vorderingen volgen en indien gewenst bepaalde vragen beantwoorden.
Karin Looij van AK-Saldo 

 

Op advies van Logihuis hebben wij de stap gezet en het moet gezegd, het werkt perfect. Logihuis heeft onze online omgeving helemaal gebruiksklaar opgeleverd en het werkt net als altijd. Ik kan nu zelfs met mijn smartphone verbinding maken en kijken, hoewel dat laatste wel leuk is maar niet ideaal natuurlijk.
Frank Smolders van Clazz

 

Vragen?

Vragen over online? Bel ons! 

 

loonadministratie online

Copyright © 2012- Logihuis b.v.