Salarissoftware voor accountancy, MKB en DGA

Importeren

Overstappen op LogiSal
U kunt als u beschikt over 1 of meerdere loonaangiften (XML-bestanden) moeiteloos overstappen op LogiSal. LogiSal importeert de gegevens van werkgever en werknemers uit de loonaangifte en maakt een complete administratie voor u aan. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld schaduwdraaien of de administratie klaar maken om die in LogiSal te gaan verwerken.

Web-invoer werknemer
Krijgt u of uw klant een nieuwe werknemer? De gegevens kunt u invoeren via onze web-invoer. Of als u dat wilt zelfs via uw website. Een xml-bestand met de gegevens wordt gemaild en kan met een paar klikken ingevoerd worden. Zonder typefouten. Wel zo netjes. Werkt u met HRM? Dan kunt u LogiSal daaraan koppelen als uw HRM een werknemer export in XML kan maken.
Klik hier om het importeren te starten: Formulier

Import van gewerkte uren
U kunt in LogiSal gegevens uit een urenregistratiesysteem importeren. Eventueel kunt u het importeren van uren en uurlonen combineren met Berekenen of direct Serieverwerken. Onderaan kunt u een documentatiemap downloaden.

Spreadsheet-invoer van uren e.d.
U kunt ook gegevens invoeren in een spreadsheet en dat importeren in LogiSal. Een dergelijk spreadsheet hebben wij voor u ontwikkeld. Voor bedrijven met veel variabelen zoals in de Zorg of in de Beveiliging erg gemakkelijk.

Documentatie met voorbeeld:
Wij hebben een documentatiemap samengesteld.

Daarin vindt u:
– Beschrijving van de mogelijkheden en vereisten
– Een testadministratie, compleet ingericht
– Een voorbeeld van horizontale import
– Een voorbeeld van verticale import
U kunt hier deze documentatiemap downloaden.

Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag.

 

Zie ook Urenregistratiepakketten

Copyright © 2012- Logihuis b.v.