Salarissoftware voor accountancy, MKB en DGA
Home > Support > Installatie

Installatie

Single user op 1 computer:
U kiest voor Uitvoeren en volgt de installatiewizard.
Ons advies is LogiSal niet te installeren in Program Files.
Standaard wordt geadviseerd te installeren in Salaris\LogiSalxxxx (xxxx=jaar)
Dat maakt het mogelijk makkelijk onderscheid te houden in verschillende jaren.

Single user op een netwerk:
U kunt LogiSal installeren op een netwerk. Neem plaats achter de computer waarop u wilt werken en begin met het installeren van LogiSal. Als u voorgesteld wordt LogiSal te installeren in C:\SALARIS\LOGISALxxxx (xxxx=jaar) dan verandert u de C in de letter van het netwerk, meestal F.

Multi user op een netwerk:
Voor het installeren van de multi-user versie van LogiSal krijgt u apart instructies van onze helpdesk.

Online werken:
Zie onze speciale informatie op deze pagina.

Licentie:
U kunt uw licentiesleutel invoeren via menu Instellingen > Sleutel licentie LogiSal.

Backup:
Neemt u LogiSal op in uw backup-routine?

Algemeen:
LogiSal bewaart per jaar programma en bestanden bij elkaar in 1 folder (map).
Dit houdt het onderscheid tussen meerdere jaren helder.

Veiligheid:
Afhankelijk van uw operating systeem wordt u gevraagd om toestemming. In Windows7-Internet Explorer 9 kan gemeld worden dat LogiSal niet vaak wordt gedownload en mogelijk schadelijk is. Kies dan voor Acties > Toch uitvoeren.

Updates:
LogiSal controleert zelf elke dag bij de eerste opstart of er updates klaar staan. Wij verzoeken u die altijd direct uit te voeren.

Logihuis b.v.

Blitsaerd Office
Jacob van Wieringenstr 3
8927 AC Leeuwarden
Kaart in Google Maps
Tel 088-5812300
info@logihuis.nl helpdesk@logihuis.nl Fax 084-8723097

BTW-nummer:
NL 8502.23.106.B.01

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
van 09.000 tot 17.00 uur.

Kamer van Koophandel:
51909294 te Leeuwarden

Referenties Vacatures Over ons
Copyright © 2012- Logihuis b.v.