Salarissoftware voor accountancy, MKB en DGA

Oefening 9

U leert hier heel summier werken met Lay-outs

Wat u eigenlijk nodig heeft is een vel A4 en een liniaal.
Ga naar menu Instelling en klik op Lay-out Salarisspecificatie
Selecteer aan de linkerkant 111.
Klik op Voorbeeld.
U ziet een kleurrijke salarisspecificatie
Klik op X

Ga naar tab Wg en Wn
Het systeem werkt op basis van millimeters.
Verander bij Werknemer de Afstand tot bovengrens in 97 (=+30) en klik op Voorbeeld
U ziet de NAW van werknemer omlaag gaan, maar het kader staat nog hoog.
Klik op X

Verander onderaan bij Kader van Werknemer de beide afstanden naar boven, verhoog ze ook met 30.
Die afstanden worden dan 59 en 120.
Klik op Voorbeeld
Klik op X

Verander nu de kleur van de letters en eventueel ook de kleur van de achtergrond.
Probeer weer een voorbeeld.

Als u tevreden bent dan sluit u deze module.

Ga naar Werkgever 800 tab Indeling Slip.
Geef hier aan dat 111 het nummer van de lay-out is en sluit de werkgever.
Ga naar Printen Slips en print een slip van deze werkgever.

Naar de volgende oefening >>

Terug naar oefeningen
Copyright © 2012- Logihuis b.v.