Salarissoftware voor accountancy, MKB en DGA

LogiSal Salarissoftware

 

LogiSal is beoordeeld met een 9,4!

Bron: softwarepakketten.nl.

 

Waarom is LogiSal zo sterk?

Voornamelijk omdat we steeds opnieuw naar u luisteren en onze software afstemmen op uw wensen zodat u zorgeloos de salarisadministratie kunt doen.
Maar ook omdat bij ons de lijnen kort zijn: u krijgt binnen 1 werkdag een inhoudelijke reactie!

U zoekt ervaring, flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid.

LogiSal werkt voor meer dan 10.000 bedrijven. Dus vele anderen gingen u voor. En de prijs? Vergelijk en oordeel zelf.

 

U zoekt actualiteit.

Nieuwste functionaliteiten:

  • In het kader van de AVG kunt u de output delen via Cloud Dossier! Dit is direct te koppelen aan LogiSal
  • Werknemers gebruiken maken van onze APP om hun salarisspecificaties en jaaropgaven te zien. Employee Self Service oftewel ESS.

 

Online en offline.

LogiSal Online is 100% dezelfde LogiSal als LogiSal Offline. U bent volledig uitwisselbaar.

 

Geschreven door mensen uit de praktijk

LogiSal is salarissoftware geschreven door mensen uit de praktijk, die door hun ervaring begrijpen hoe u met software wilt werken.
En altijd in samenwerking met u, de gebruiker. Want uw wensen en ervaringen spelen een belangrijke rol in de groei van onze klantenkring en de ontwikkeling van onze software.

Daarbij bent u enorm flexibel. Dankzij moderne technieken kunt u boekingen moeiteloos verwijderen en vervangen, waardoor u flexibel blijft en arbeidstijd bespaart. U kunt salarisspecificaties aanpassen aan uw wensen en zelfs uw logo mee afdrukken als u dat wenst. Zelfs het menu kunt u naar eigen smaak inrichten.

 

Geschiedenis

Nog maar net begonnen met een administratie en belastingadvieskantoor begon de oprichter met het zelf schrijven van wat later LogiSal zou worden. De reden was eenvoudig dat hij naar zijn mening geen geschikte salarissoftware kon vinden. In het begin was het niet meer dan geautomatiseerd rekenen. Hij werd lid van het College van Belastingconsulenten en samen met collega’s werd het salarisprogramma verbeterd en ook steeds meer gebruikt. Maar toch duurde het nog tot 2000 voordat het Dos programma werd omgezet naar een Windows softwarepakket voor salarisadministratie. Vanaf 2001 was LogiSal niet alleen geschikt voor accountancy maar ook voor MKB en werd het steeds verder verbeterd in gebruikersvriendelijkheid. De gebruikers hebben in de fase 2000 t/m heden een grote rol gespeeld in de mogelijkheden die LogiSal u nu biedt.

 

Accountancy

Bent u intermediair dan vindt u hier speciale pagina’s met informatie over onze salarissoftware.

 

MKB

Doet u de salarisadministratie voor uw bedrijf dan kunt u hier interessante informatie lezen.

Download nu

Download hier LogiSal en test gratis en vrijblijvend!

 

Copyright © 2012- Logihuis b.v.