Wachtwoorden op output vanuit LogiSal

Wachtwoorden op output vanuit LogiSal

Nu de AVG werkelijkheid is geworden, hebben wij het mogelijk gemaakt om de output die vanuit LogiSal wordt opgeslagen/verstuurd te beveiligen met een wachtwoord.

Hieronder hebben wij de mogelijkheden voor u beschreven.

Output voor de werkgever versleutelen met een wachtwoord

Bij Werkgever > Openen > Export > ESS en Opslag PDF en Slips, kunt u een wachtwoord invullen per werkgever. Als u geen output met wachtwoorden wilt dan heeft u hier ook de mogelijkheid om deze vraag te onderdrukken.

Bij het mailen (via LogiMail) en/of opslaan wordt het wachtwoord toegepast op de volgende documenten:

  • Loonstroken
  • Betaalstaat en SEPA
  • Pensioenaangifte
  • Loonaangifte

Output voor de werknemer versleutelen met een wachtwoord

Bij Werknemer > Openen > Tab Instelling, kunt u achter “Wachtwoord salspec pdf” een wachtwoord invullen per werknemer. Bij het mailen (via LogiMail) wordt het wachtwoord toegepast als u de stroken rechtstreeks naar de werknemers stuurt. Dit geldt ook voor het apart opslaan van de loonstroken in PDF.

Voor het versturen naar meerdere werknemers dient u te kiezen voor het versturen via SMTP. Meer informatie daarover vindt u op deze pagina.

Meer informatie over de AVG in combinatie met LogiSal vindt u op deze pagina.

 

avg encryptie

 

D.d.: 08-05-2018

30 november hebben wij aan onze vaste klanten de verlengingsmail voor de licentiesleutel(s) verzonden. Het e-mailadres is het adres waarmee in het afgelopen jaar een webshop-account is aangemaakt. Mail gemist: neem contact op met de helpdesk.