Stevige groei LogiSal Online gebruikers

Stevige groei LogiSal Online gebruikers

De afgelopen jaren is een fors aantal klanten overgestapt op LogiSal Online. De meest gehoorde redenen zijn veiligheid (back-up) en flexibiliteit. U kunt LogiSal Online overal ter wereld gebruiken. Op kantoor, vanuit huis, bij een klant of vanuit uw hotelkamer.

De voordelen op een rij:

  • 24/7 toegang.
  • Geen gedoe met virusscanners.
  • Bereikbaar vanaf iedere werkplek! Ook via uw smartphone en op de iPad.
  • Volledig schaalbaar: LogiSal-Online groeit met u mee.
  • 100% compatibel met offline. Alles blijft uitwisselbaar.
  • Gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit is offline en online hetzelfde.

Zeer goed beveiligd
LogiSal Online werkt in een private cloud. U krijgt een omgeving ‘in the cloud’ alleen voor u. Anderen kunnen er niet bij. Dit is ook wel bekend onder de naam: Extern Bureaublad of Remote Desktop. Daarbij kunt u kiezen tussen werken via een browser of via Extern Bureaublad. Beveiliging heeft in het datacentrum de hoogste prioriteit, bezoekers moeten zich aanmelden en identificeren, er wordt met vingerafdrukken voor toegang tot het datacentrum gewerkt en ook zijn de fysieke servers niet herkenbaar. Het datacentrum in Amsterdam is ISO 27001 gecertificeerd. De leverancier van deze VPS is ISO 9001 gecertificeerd. Hierdoor is de veiligheid gewaarborgd.

Back-up
Wanneer u gebruik maakt van LogiSal Online dan worden uw salarisadministraties om de 4 uur geback-upt en u kunt uw omgeving tot maximaal 24 uur terugzetten. U kunt ook gebruik maken van een extra back-up mogelijkheid. Voor slechts €5,- per maand krijgt u 5 extra (wekelijkse) back-up mogelijkheden waarmee u tot 5 weken terug kunt herstellen. Let op: Bij het terugzetten van een back-up wordt de gehele omgeving overschreven. Alles wat na de back-up is gebeurd is niet meer aanwezig.

Kosten
De prijzen voor LogiSal Online zijn per maand en worden per (rest van het) kalenderjaar gefactureerd. Een overzicht vindt u op de pagina prijzen (onderste kolom). De bedragen zijn exclusief btw. LogiSal Online is per maand opzegbaar, ook midden in het jaar.

Wilt u LogiSal online testen? Neem dan snel contact op zodat u dit kosteloos en vrijblijvend kunt doen.