Administratieve systemen PGGM gemoderniseerd – tijdelijk niet beschikbaar

Administratieve systemen PGGM gemoderniseerd – tijdelijk niet beschikbaar

In maart 2019 gaat PGGM de administratieve systemen moderniseren. Dit heeft een aantal gevolgen:

  • Tussen 14 en 26 maart kunt u geen pensioenaangifte doen. De vraag aan de inzender is om vóór 14 maart aangifte te doen.
  • Het online wijzigen van arbeidsverhoudingen van voor 2017 is na 14 maart niet meer mogelijk.
  • Van vrijdag 22 maart 17:00 uur tot dinsdag 26 maart 07:00 uur is MijnOrganisatie niet beschikbaar. De werkgever en het administratiekantoor kunnen dan niet inloggen.
  • Voor BPF Schilders geldt dat de Onlinedesk vanaf 14 maart definitief gesloten is. Vanaf 26 maart 07.00 uur kan de ondernemer via ‘Uwpensioenadministratie’ weer inloggen.

Indienen via LIS (Loonaangifte Indien Service)
Als u de aangiften onverhoopt toch instuurt, zullen wij deze toch ontvangen. Wij parkeren deze pensioenaangiftes en verwerken ze op of vlak na 26 maart. Zodra wij de pensioenaangiftes hebben verwerkt, sturen wij de terugkoppelingsberichten.

LogiPoort
Indien u gebruik maakt van LogiPoort dan zal PGGM deze bestanden wel ontvangen, maar de terugkoppeling op of vlak na 26 maart verzenden.

Tijdelijke stopzetting van de verwerking van de Periodieke Loon Opgave (PLO) bestanden
Tussen 14 en 26 maart is het niet mogelijk de loongegevens aan te leveren. Mocht dit niet vóór 14 maart lukken dan moeten deze gegevens op 26 of 27 maart aangeleverd worden. Alleen dan kan er een juiste factuur worden opgemaakt.

STIPP
bovenstaande geldt niet voor berichten die worden aangeleverd aan STIPP. Deze berichten kunnen gewoon worden geüpload (en zullen direct worden verwerkt).

30 november hebben wij aan onze vaste klanten de verlengingsmail voor de licentiesleutel(s) verzonden. Het e-mailadres is het adres waarmee in het afgelopen jaar een webshop-account is aangemaakt. Mail gemist: neem contact op met de helpdesk.