Ondersteuning Windows 7 eindigt in 2020

Ondersteuning Windows 7 eindigt in 2020

Wij waarschuwen u dat Microsoft vanaf 14 januari 2020 stopt met het leveren van veiligheids-updates en ondersteuning van Windows 7. Als u dan nog met dit systeem werkt dan is de veiligheid niet gegarandeerd. Op deze pagina van Microsoft leest u hoe u kunt updaten naar een hogere versie.

Veilig omgaan met persoonsgegevens
Zoals u weet is sinds mei 2018 de nieuwe wet: Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht. Daarbij is het belangrijk dat u veilig werkt met persoonsgegevens.
Dit is niet het geval wanneer u gebruik maakt van een besturingssysteem dat niet meer ondersteund wordt.

Verstrekken van privacygevoelige informatie
Het is zelfs verplicht dat u bewust heeft nagedacht om deze gegevens op een veilige manier te verstrekken. U kunt de bestanden in LogiSal beveiligen met een wachtwoord. Echter wordt dit in de praktijk niet altijd als prettig ervaren. Sinds 1 januari 2019 bieden wij daarom Cloud Dossier aan. Cloud Dossier kunt u gebruiken als werkgeversportaal.

Cloud Dossier zorgt er voor dat de verbinding vanaf uw computer tot aan Cloud Dossier is beveiligd en niet te onderscheppen is. U kunt gemakkelijk gebruikers aanmaken voor uw klanten zodat deze de bestanden eenvoudig kunnen raadplegen via de browser of app.

Wilt u meer informatie over Cloud Dossier? Kijk dan op www.clouddossier.nl

Datum: 5 maart 2019

Menu