Op een aantal tarieven voor de premies na zijn we klaar met het voorbereiden van LogiSal voor 2022, daarvoor nog een paar belangrijke punten:

Tarieven, bedragen en percentages loonheffingen vanaf 1 januari 2022

Vanaf vandaag is het document ‘Tarieven, bedragen en percentages loonheffingen vanaf 1 januari 2022’ te downloaden op de website van de Belastingdienst. Voorheen werden deze cijfers door de Belastingdienst als bijlage bij de Nieuwsbrief loonheffingen kenbaar gemaakt. Vanaf nu zullen de cijfers in een apart document worden gepubliceerd. Daarnaast kunt u deze cijfers straks ook terugvinden in de bijlage van het Handboek loonheffingen 2022.

Licentiesleutel

Zodra u de factuur heeft betaald ontvangt u z.s.m. de licentiesleutel voor LogiSal 2022. Heeft u de factuur nog niet betaald of wilt u deze nogmaals inzien? De factuur kunt u vinden in LogiSal 2021 in het menu Info > Factuur volgend jaar zien. Let op: Wij adviseren u de “Leesmij” goed door te nemen. Hulp nodig bij de jaarovergang? Lees dit artikel in de kennisbank.

LogiSal 2022

Achter de schermen zijn we momenteel druk bezig voor u met het inrichten en gebruiksklaar maken van LogiSal 2022. Vanaf 10 januari kunt u LogiSal 2022 downloaden op onze website.

Tot slot wensen wij u en uw dierbaren fijne feestdagen toe én een succesvol 2022!