LogiSal 2022 is beschikbaar!

Na al het harde werken van de afgelopen weken is het dan zover. Uw vertrouwde salarissoftware is volledig ingericht naar de meest actuele wetgevingen en is klaar voor gebruik. Download nu LogiSal 2022, voer uw persoonlijke licentiesleutel in en ga direct aan de slag met uw salarisadministratie!

Hulp nodig bij de jaarovergang? Lees dan dit uitgebreide artikel op onze website.

Bent u een nieuwe klant en heeft u nog niet eerder gewerkt met LogiSal? Dat is geen enkel probleem! Wij bieden u een gratis online cursus met maar liefst 10 oefeningen om zo LogiSal geheel eigen te maken.

Toch liever persoonlijke (online) begeleiding? Kies dan voor onze online opstartcursus. Tijdens de opstartcursus begeleidt een van onze specialisten u uitvoerig door LogiSal.

Tot slot vindt u op onze website een uitgebreide kennisbank waarin de meest uiteenlopende vragen worden beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze helpdesk via 088-5812300 of stuur uw vraag naar helpdesk@logihuis.nl.

Op dinsdag 26 september vanaf 08:00 uur vinden er bij de Belastingdienst werkzaamheden plaats, waardoor er tijdelijk geen verwerking plaats zal vinden. De Belastingdienst verwacht dat de verwerking rond 14:00 uur weer opgestart kan worden. Het kan dus zijn dat u tijdelijk later een ontvangstbevestiging van ons ontvangt dan u gewend bent.