LogiSal, de perfecte Unit4 vervanger

LogiSal, de perfecte Unit4 vervanger

Verwerkt u momenteel de salarisadministratie in Unit4 en vindt u dit erg prijzig worden na de fikse prijsstijging?
Dan zouden wij u graag kennis willen laten maken met LogiSal.
Onze software is een prima vervanger en ontzettend gebruiksvriendelijk. Veel Lopac en Unit4 gebruikers zijn al overgestapt en blij met LogiSal.
LogiSal importeert moeiteloos alle administraties via de loonaangiften. Daarna dient u nog wel de aanvullende salarisgegevens per persoon in te voeren.

Wij bieden u vrijwel alle functies die u nu al gebruikt. Wat dacht u van een script voor serie verwerken, het versturen van loonstroken naar de medewerkers vanuit LogiSal, een uren import met diverse mutaties, maar er is meer.
Wij zijn druk bezig met het ontwikkelen van LogiSal Employee Self Service(LESS)! En dat allemaal voor dezelfde lage prijs.

Mocht u als Unit4 gebruiker voor een aantal klanten meer wensen, zoals verzuim en verlofregistratie, een manager login en HR signalen, dan bieden wij u ook die mogelijkheden.
Maar u moet het natuurlijk vooral zelf ervaren. Wanneer u LogiSal downloadt kunt u direct van alle functionaliteiten gebruik maken. LogiSal kunt u op uw computer installeren, maar ook op uw server of een andere online variant.
Daarnaast hebben wij een gratis schriftelijke cursus die u kunt downloaden om de basis onder de knie te krijgen.

Wij van Logihuis luisteren naar uw wensen en proberen hierin te voorzien.

d.d. 12-09-2016

logisal-meer-dan-30-jaar

 

Het alternatief voor Unit4!