LogiSal 2016 in combinatie met Avast

LogiSal 2016 in combinatie met Avast

Tijdens ons testprogramma hebben wij gemerkt dat het installeren van LogiSal 2016 in combinatie met Avast zeer vertragend werkt. Ook hebben wij alle modules getest via Avast. U kunt er dus 100% zeker van zijn dat LogiSal geen schadelijke bestanden bevat.

Knipsel

Daarnaast laten wij voor de zekerheid bij de uitlevering van onze software (inclusief updates) de bestanden scannen door 43 anti-virus programma’s.
Zoals u onderstaand kunt zien is dit proces ook feilloos verlopen.

downloads

 

Om de installatie en werking van LogiSal in combinatie met Avast te versnellen, kunt u onderstaande stappen uitvoeren.
Start Avast > Klik op het tandwiel (rechts)  Tandwiel en vervolgens: uitsluitingen > bestandspaden > Geef hier de map aan waar LogiSal in wordt geïnstalleerd (bijv. C:\Salaris\*) > Kies vervolgens OK.

Windows Smartscreen
Het SmartScreen-filter controleert de bestanden die u downloadt. Indien u onderstaande melding in beeld krijgt bij de installatie dan kunt u kiezen voor ‘meer informatie’ en vervolgens voor uitvoeren.

 

Knipsel

 

Wij wensen u veel plezier met LogiSal 2016!

 

 

Datum: 8 januari 2016

30 november hebben wij aan onze vaste klanten de verlengingsmail voor de licentiesleutel(s) verzonden. Het e-mailadres is het adres waarmee in het afgelopen jaar een webshop-account is aangemaakt. Mail gemist: neem contact op met de helpdesk.