Logihuis helpt Westersypen met crowdfundingsactie

Logihuis helpt Westersypen met crowdfundingsactie

Westersypen is een particuliere woonzorgvoorziening gevestigd in Scharsterbrug in de gemeente Skarsterlan (Friesland). De familie begon in november 2007 onder aanvoering van Fokje Agricola een voorziening voor mensen met een dementieel beeld. Zij bieden wonen, zorg en dienstverlening voor mensen met een dementie die niet langer zelfstandig kunnen of willen wonen.

Westersypen heeft de afgelopen tijd BeleefTV op proef gehad. Dit is een maatwerkproduct dat geheel is afgestemd op de doelgroep. Aan deze interactieve ‘touch table’ kunnen diverse spellen gespeeld worden door een groep mensen; het plezier en de sociale interactie van een ouderwetse voetbaltafel, met alle mogelijkheden van moderne techniek.

Om BeleefTV te kunnen aanschaffen is Westersypen een crowdfundingsactie gestart. Logihuis heeft € 250,- gedoneerd.

Wilt u ook bijdragen? Ga dan naar Alzheimer Nederland.

 

 

Datum: 13 juli 2017

Op dinsdag 26 september vanaf 08:00 uur vinden er bij de Belastingdienst werkzaamheden plaats, waardoor er tijdelijk geen verwerking plaats zal vinden. De Belastingdienst verwacht dat de verwerking rond 14:00 uur weer opgestart kan worden. Het kan dus zijn dat u tijdelijk later een ontvangstbevestiging van ons ontvangt dan u gewend bent.