Vernieuwde pensioensite Belastingdienst

De pensioensite van de Belastingdienst is sinds 25 februari 2019 vernieuwd. Op deze site vindt u praktische antwoorden op veelgestelde vragen bij de uitvoering van de fiscale pensioenwetgeving.

De nieuwe site van het Centraal Aanspreekpunt Pensioenen (centraalaanspreekpuntpensioenen.belastingdienst.nl) is gebaseerd op de indeling en het uiterlijk van de reguliere website van de Belastingdienst. De nieuwe site biedt ook meer mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een publicatie zoeken met behulp van een zoekopdracht.

Het Centraal Aanspreekpunt Pensioenen (CAP) van de Belastingdienst beantwoordt vragen over de fiscale behandeling van pensioenen, oudedagsverplichtingen, regelingen voor vervroegde uittreding, loonstamrechten en levensloopregelingen.

 

Datum: 21 maart 2019

Op dinsdag 26 september vanaf 08:00 uur vinden er bij de Belastingdienst werkzaamheden plaats, waardoor er tijdelijk geen verwerking plaats zal vinden. De Belastingdienst verwacht dat de verwerking rond 14:00 uur weer opgestart kan worden. Het kan dus zijn dat u tijdelijk later een ontvangstbevestiging van ons ontvangt dan u gewend bent.