Ernstige beveiligingslekken in computers en smartphones. Maak backups!

Ernstige beveiligingslekken in computers en smartphones. Maak backups!

Zoals u vast al heeft vernomen in de media zijn er ernstige beveiligingslekken gevonden in Intel processoren. Door deze lekken kunnen kwaadwillenden wachtwoorden en bestanden stelen. Normaal gesproken is het geheugen van de computer beschermd zodat bijvoorbeeld een virus niet bij het geheugen van een programma kan. Door dit lek is dat wel mogelijk.

Momenteel hebben Microsoft, Linux en Apple hun systemen voorzien van een update waardoor het lek is gedicht. Echter kost het systemen 30% extra capaciteit waardoor de systemen trager worden.

Salarisadministraties backuppen

Hierdoor willen wij u er nogmaals op attenderen dat het zeer belangrijk is geregeld backups te maken van uw administraties in LogiSal. Op deze pagina leggen wij uit hoe u gemakkelijk een kopie of een zip maakt van uw administraties. Het is belangrijk dat u een backup, kopie of zip extern opslaat. Mocht uw apparaat dan geinfecteerd zijn, staan uw bestanden op de externe locatie veilig.

Wanneer u LogiSal Online van ons afneemt bieden wij een extra backup functionaliteit voor slechts € 5,- per maand. U kunt uw gehele online omgeving dan herstellen tot 5 weken terug.

ernstige beveiligingslekken processoren

D.d.: 19-01-2018

Op dinsdag 26 september vanaf 08:00 uur vinden er bij de Belastingdienst werkzaamheden plaats, waardoor er tijdelijk geen verwerking plaats zal vinden. De Belastingdienst verwacht dat de verwerking rond 14:00 uur weer opgestart kan worden. Het kan dus zijn dat u tijdelijk later een ontvangstbevestiging van ons ontvangt dan u gewend bent.