Nieuwe gegevensspecificatie aangifte loonheffingen 2017

Belastingdienst publiceert gegevensspecificatie aangifte loonheffingen 2017

De Belastingdienst heeft de gegevensspecificaties aangifte loonheffingen 2017. Hierin vindt u de betekenis, het formaat en eventuele toegestane waarden van de gegevens uit de loonaangifte. Daarnaast zijn in dit document voor 2017 alle eisen verzameld en opgenomen waaraan het aangiftebericht moet voldoen en waarop de Belastingdienst en UWV het aangiftebericht controleren.

De specificaties in dit document gelden niet voor losse correcties over ‘oude jaren’ (2011 tot en met 2016) die in 2017 worden ingestuurd. Voor deze losse correcties (in LogiSal een “correctie achteraf”) blijven de specificaties en ingerichte controles gelden van het desbetreffende jaar. Let op! Vanaf 1 april 2017 is het niet meer mogelijk om een losse correctie over 2011 in te dienen.

Datum: 10 februari 2017

30 november hebben wij aan onze vaste klanten de verlengingsmail voor de licentiesleutel(s) verzonden. Het e-mailadres is het adres waarmee in het afgelopen jaar een webshop-account is aangemaakt. Mail gemist: neem contact op met de helpdesk.