De subsidie voor praktijkleren kan vanaf 2 juni worden aangevraagd

De subsidie voor praktijkleren kan vanaf 2 juni worden aangevraagd

Met de subsidieregeling praktijkleren stimuleert het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap werkgevers om praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen aan te bieden. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) voert de subsidieregeling uit in opdracht van het ministerie.

Tot 2019 stelt het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) jaarlijks € 205 miljoen subsidie beschikbaar. Om een aanvraag in te dienen bij AgentschapNL dient u te beschikken over een veiligheidscertificaat, voor de aanvraag subsidie praktijkleren is dit e-herkenning niveau.

Logihuis beschikt over dit certificaat en wij kunnen deze aanvraag voor u verzorgen (€ 35,- ex. BTW per aanvraag *).

Download hier het machtigingsformulier en reken direct af via iDEAL zodat wij gelijk de aanvraag voor u kunnen verzorgen!

Let op! Deelnemers aan een beroepsopleidende leerweg (bol) vallen niet onder de subsidieregeling. Dit geldt eveneens voor deelnemers aan de Derde Leerweg, EVC-trajecten en specifieke maatwerkopleidingen.

U kunt u een subsidieaanvraag indienen voor het schooljaar 2015-2016 vanaf 2 juni 2016 tot en met uiterlijk 15 september 2016.

Twijfelt u? Bekijk dan hier welke opleidingen onder de subsidieregeling vallen.

* Let op! Deze aanbieding geldt alleen voor relaties van Logihuis b.v.
Indien u geen relatie bent, informeer dan naar de mogelijkheden via helpdesk@logihuis.nl