Aandachtspunten facturatie en beschikbaarheid LogiSal 2017

Aandachtspunten facturatie en beschikbaarheid LogiSal 2017

Zodra de decembermaand nadert, krijgen wij veel praktische vragen over het nieuwe kalenderjaar. Denk aan de facturatie, licentiesleutels en het downloaden van LogiSal.
Om u goed te kunnen informeren hebben wij de antwoorden op de veelgestelde vragen voor u verwerkt in dit artikel. Zo zorgen wij samen met u voor een soepele jaarovergang.

Facturatie
In de eerste week van december zullen de facturen voor 2017 worden verzonden.
Indien u de factuur voor de jaarwisseling voldoet dan beschikt u tijdig over de licentiesleutel voor het nieuwe jaar. Indien er nog wijzigingen zijn, dan verzoeken wij u dit vóór 1 december te doen.
Denk hierbij aan:

  • Aanpassing van de licentie;
  • Wijzigingen van de licentienaam;
  • Wijziging van contactpersonen;
  • Wijziging van e-mailadressen;
  • Adreswijzigingen;
  • Opzeggingen.

Een eventuele opzegging dient te geschieden vóór 1 december 2016.
Bovengenoemde wijzigingen kunt u doorgeven aan info@logihuis.nl.

LogiSal 2017
LogiSal is ieder jaar een nieuw programma. Zoals u gewend bent kunt u de 1A-versie van LogiSal rond 10 januari downloaden. Dit geldt ook voor de gebruikers van LogiSal Online.

LogiPoort
Als u gebruiker bent van LogiPoort dan krijgt u een separate mail met uw sleutel voor 2017. LogiPoort is in 2017 geen nieuw programma. U kunt dus gewoon verder werken na het invoeren van de sleutel.

Support
In verband met de enorme telefonische belasting van onze helpdesk willen wij u verzoeken de stappen te volgen die op onze supportpagina staan vermeld.
In het kort:

  1. Voer een update uit (dan weet u zeker dat u met de laatste versie werkt)
  2. Zoek in onze online-help (F1)
  3. Stuur indien mogelijk een e-mail met de problematiek (liefst met zip van de administratie > Beheer > Kopiëren) naar helpdesk@logihuis.
  4. Bel alleen als u het niet op bovenstaande manier kunt oplossen. Het is niet altijd mogelijk om een probleem telefonisch op te lossen, soms moeten wij ons erin verdiepen.

UPA
In ons eerdere nieuwsartikel heeft u al kunnen lezen dat wij inmiddels gecertificeerd aanleveraar zijn van de Uniforme Pensioenaangifte richting Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

LogiSal Employee Self Service
Vanaf 1 januari 2017 beschikt u met LogiSal over Employee Self Service: LogiSal-ESS.
Met LogiSal kunnen de werknemers dan beschikken over een app waarmee ze de salarisspecificaties en jaaropgaven kunnen inzien. Deze app is gratis beschikbaar voor LogiSal-klanten.

d.d. 24-11-2016

Meer nieuws: klik hier

LogiSal Salarisadministratie