Salarissoftware voor accountancy, MKB en DGA

Salarisadministratie software LogiSal

 

Alles wat u nodig heeft voor een goede salarisadministratie:

Ervaring, betrouwbaar, begrijpelijk, kennis, snel, online en offline. Maar LogiSal is ook leuk! U kunt de layouts van de salarisspecificaties zelf samenstellen qua kleuren en lettertypes e.d. en bijvoorbeeld een logo toevoegen. Ook de knoppen van het hoofdmenu kunt u zelf instellen qua grootte en kleur.
LogiSal salarisadministratie software hoofdmenu instelbaar

 

U bent thuis in de salarisadministratie van elke sector:

LogiSal heeft voor bijna elke branche/sector een complete master-administratie voor u klaar staan.
Compleet met alle percentages van pensioenen en sociale fondsen. Van Agra tot Zuivel.
En ook bijzondere werknemers kunt u gemakkelijk verlonen. Artiesten, Nedeco of 30%-regeling, aannemer, thuiswerker, student, anoniem, gemoedsbezwaard en ook de doorbetaald loonregeling kan moeiteloos in LogiSal. Compleet tot in details. Zelfs verschillende betaaltijdvakken (bijvoorbeeld maand- en vierwekenloon) in 1 administratie kunt u gemakkelijk verlonen. LogiSal is voor alle mensen. Speel de video!

 

 

Uw loonberekening is duidelijk:

Uw loonberekening is inzichtelijk en daardoor duidelijk. U ziet meteen in 1 oogopslag bruto-netto, kostprijs en eventuele subsidies. Gespecificeerd wel te verstaan, dus post voor post. Ook de proforma van de loonberekening bevat deze gegevens en kunt u zo naar uw klant of werkgever doormailen.

LogiSal Proforma thumb LogiSal Salarisspecificatie thumb

 

U werkt met de juiste combinatie van Salarisadministratie Software en Service:

LogiSal brengt u meer dan 30 jaar ervaring en is gebouwd samen met de gebruikers. Start LogiSal en u ziet meteen wat wij bedoelen. U wordt daarbij ondersteund door een helpdesk van specialisten uit de praktijk. U heeft een partner nodig die niet alleen een loonpakket verkoopt maar het als taak ziet om u een goede salarisadministratie te laten voeren.
Vele MKB’ers en accountants hebben die vertrouwensrelatie met ons. Zij beoordelen ons met een 9.4 op de schaal van 10. Check onze referenties!
De werking van het pakket is verbazend eenvoudig en overzichtelijk. Compleet tot en met bouwlonen toe. Als er één pakket is waar we geen narigheidjes bij hebben is het ons loonpakket en dat is erg prettig. Daarbij is de service en klantgerichtheid zo direct, dat geen ander pakket dit kan overtreffen.
J Amperse van Amperse & Goetheer Accountants.
De support zit niet alleen op het internet maar is ook persoonlijk, ter zake kundig en snel en uitstekend benaderbaar. Daarin onderscheiden wij ons ook. Probeer het gerust en bel ons! 088-5812300 optie 1 voor helpdesk.

 

Uw salarisadministratie laten controleren

LogiSal werkt met standaard branche-masters voor elke branche dus er kan niet veel fout gaan als u de standaard instellingen overneemt.
Wilt u het vakinhoudelijk toch laten controleren? Dan kunt u gebruik maken van onze dochteronderneming Salariszaken. Zij zijn salarisspecialisten en controleren het graag voor u.
Wilt u weten wat het kost? Neem dan gerust contact met ons op via helpdesk@logihuis.nl of 088-5812300.

 

Nieuws:

Zoals u kunt zien verzorgen wij uw nieuws. Onze artikelen zijn informatief voor onze klanten, gebruikers en prospects. Zij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen in salarisland. Niet alleen voor ons belangrijk voor de ontwikkeling van onze software maar zeker ook voor u. U kunt zich gratis abonneren op de nieuwsbrief.

 

Hoe kunnen wij u helpen?

  • Wilt u een commerciële of instructie video zien?
  • Persoonlijk contact over uw wensen? Bel 088-5812300 optie 1.

 

Online of Offline

LogiSal installeert u op uw computer. Het staat dan lokaal op uw eigen computer of op uw eigen server.
Daarnaast kunt u ook LogiSal Online gebruiken om in te de cloud te werken. U kunt dan inloggen vanaf elk apparaat en vanaf elke locatie.

Download een gratis demo en test het direct!

 

Wat kan het?

Daarnaast zijn er echte salarisadministratiepakketten, maar ook HRM pakketten of zelfs enterprise pakketten.
HRM is eigenlijk een pakket voor personeelsadministratie in de breedste zin van het woord.
Enterprise pakketten leveren eigenlijk alles wat een bedrijf nodig heeft. Voor hun is een salarispakket nu eenmaal een must.
LogiSal is een salarisadministratiepakket.

Meer HRM-functionaliteiten? 

Wat heeft u nodig?

Het is van groot belang dat u helder voor ogen heeft wat u wenst en wat voor u van belang is. Zo is een typische webapplicatie riskant omdat u beslist klant moet zijn om bij uw data te kunnen. Dus als u over een paar jaar wat anders wilt dan moet u alle data alsnog printen. En bij sommigen kost zelfs dat geld.
LogiSal behoort tot de categorie software waarmee u zowel on- als offline kunt werken. En u kunt altijd bij uw data, tot in lengte van jaren. Kosteloos.

Waarom kiezen voor LogiSal?

De salarisadministratie software van LogiSal is een snel, flexibel en interactief pakket voor de salarisadministratie. Maandelijks worden meer dan 10.000 bedrijven met LogiSal verloond. LogiSal wordt door vele accountants-, administratiekantoren en MKB’ers in Nederland gebruikt en is thuis in elke sector.
Met LogiSal kunt u snel aan de slag en bespaart u veel tijd en geld.
Maandelijks worden meer dan 10.000 bedrijven met LogiSal verloond. Met LogiSal is het mogelijk voor ieder type onderneming zelf, eenvoudig en snel de salarisadministratie op te zetten. LogiSal biedt u voordelen:

 

Uw voordelen:

  • Alle sectoren en risicogroepen
  • Eenvoudig verstrekken van digitale loonstroken
  • U kunt uw salarisspecificatie zelf indelen
  • Salarisspecificatie in uw kleuren en met uw logo
  • Veel efficiënte controlemogelijkheden en actuele managementinformatie
  • LogiSal beschikt over uitstekende referenties en wordt gemiddeld met een 9.4 gewaardeerd
  • Belastingadviseurs bemensen de helpdesk
  • LogiSal groeit met u mee!
  • Loonaangifte moeiteloos via LIS
  • Gemakkelijk overstappen naar LogiSal
  • Updates zijn gratis en automatisch
  • Gratis nieuws zodat u bij blijft
Software voor salarisadministratie gewaardeerd

 

Download hier onze demo gratis en vrijblijvend, en ervaar het gemak van LogiSal salarisadministratie software!

 

Tip

U kunt met LogiSal ook netto-bruto werken en daarbij tegelijk vakantiegeld en vakantie-uren uitkeren. Tegenwoordig wordt steeds vaker een netto uurloon afgesproken inclusief vakantiegeld en vakantie-uren. Wel zo gemakkelijk voor de werkgever en fijn voor de werknemer. Maar dan is het wel raadzaam om de betaling van vakantiegeld en vakantie-uren op de salarisspecificatie zichtbaar te maken. Dat kan met LogiSal. Als u alles heeft ingesteld dan is het invoeren van het aantal gewerkte uren voldoende voor een een perfecte en duidelijke salarisspecificatie.

 

Accountancy

Bent u intermediair dan vindt u hier speciale pagina’s met informatie over ons pakket.

 

MKB

Doet u de salarisadministratie voor uw bedrijf dan kunt u hier interessante informatie lezen.

 

Online loonadministratie

Zie onze speciale pagina’s met informatie over Online Werken.

 

Wat onze klanten zeggen

J. Wit-Barten van Autobedrijf Dirk Barten:
“Prima software salarisadministratie en zeer gebruiksvriendelijk! Ook de managementinformatie is duidelijk en gedetailleerd beschikbaar. Daarnaast een fijne ondersteuning door de helpdesk die vragen heel snel, kundig en geduldig(!) beantwoord.”

Ingrid van Wersch van Administratiekantoor Intersolution:
“Ik beveel Logisal van harte aan bij iedereen die een gebruikersvriendelijk salaris administratie pakket zoekt. Hun service is ook adequaat en klantvriendelijk.”

Kijk hier voor meer referenties.

Software voor Salarisadministratie LogiSal.

 

Interactief boeken
In LogiSal kunt u interactief boeken. U kunt een aantal boekingsvariabelen ingeven en het resultaat direct bekijken. Niet helemaal wat u zocht? Dan wijzigt u een van de onderdelen en bekijkt u het nieuwe resultaat direct. Zo wordt het gemakkelijk om een netto brut0 berekening met auto van de zaak en gedeeltelijke bijtelling te beoordelen. Of meer of minder toeslag. Vreselijk handig!

Serieverwerken
In de salarisadministratie software LogiSal kunt u serieverwerken en dat levert u gigantisch veel tijdwinst op. Eerst boekt u degenen die variabelen hebben zoals overuren e.d. Vervolgens boekt LogiSal in een paar seconden alle andere werknemers. Deze efficiente werkwijze kunt u nog uitbreiden naar scripts. Een script is een verzameling van werkgevers waarvoor u in 1 keer serieverwerken toepast. Bijvoorbeeld alle administraties die via een bepaald tussenpersoon lopen. Of alle DGA’s.

Importeren
Met LogiSal kunt u uren en andere variabelen importeren. In combinatie met serieverwerken bereikt u de hoogste graad van snelheid als het om administreren gaat. In 1 import kunt u 1 of meer werkgevers voegen. Importbestanden kunt u zelf maken met een spreadsheat (of uw klant kan dat doen), of uw urenregistratiepakket doet het. Wij hebben voor u een compleet kennismakingspakket importereren klaar liggen. Vraag er naar aan onze helpdesk.

Meegroeien
LogiSal groeit met u mee. Onze licentie-structuur is zodanig dat u altijd tegen een lage prijs aan de slag kunt. Als u groeit betaalt u alleen het verschil naar een upgrade.
En kunt ook gemakkelijk overstappen naar LogiSal salarisadministratie software online. Daarmee is uw LogiSal optimaal bereikbaar en kunt u overal in de wereld aan de slag.

 

Begin vandaag en  download LogiSal.

 
    
Copyright © 2012- Logihuis b.v.