LogiSal Salarissoftware

Niet alle salarissoftware is gelijk. De meeste software wordt objectgeoriënteerd gemaakt. Dit is vooral handig als het gaat om het opslaan van gegevens en het bewerken van die gegevens. Daarbij is verzamelen het doel.

Bij LogiSal is het verrichten van functies het belangrijkst. U wilt gaan berekenen, of de loonaangifte doen, of een journaal printen. Dat zijn functies. LogiSal Salaris is functie-gericht oftewel functioneel.

We kunnen het ook anders voor u benaderen. De meeste software wordt gebouwd door programmeurs die zich moeten verdiepen in wat de software eigenlijk moet doen. De analyse heet dat met een mooi woord. Sommige salarissoftware bewijst dat dit niet altijd een goed uitgangspunt is.

LogiSal is gemaakt door belastingadviseurs die veel werken met salarisadministratie. Mensen met voeten in de aarde, om het maar mooi te zeggen. Salarissoftware gemaakt door belastingadviseurs die het programmeren hebben moeten leren.

Daar doet u uw voordeel mee.

Meer dan 30 jaar werken ontwikkelaars, belastingadviseurs en klanten samen om een gebruiksvriendelijk salarispakket te maken met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Het salarispakket is verkrijgbaar vanaf € 99.

Uw voordelen

  • Alle sectoren en risicogroepen
  • Eenvoudig verstrekken van digitale loonstroken
  • Veel efficiënte controlemogelijkheden en actuele managementinformatie
  • LogiSal beschikt over uitstekende referenties en wordt gemiddeld met een 9.4 gewaardeerd.
  • Belastingadviseurs bemensen de helpdesk
  • Loonaangifte moeiteloos via LIS
  • Gemakkelijk overstappen naar LogiSal

Download hier onze demo gratis en vrijblijvend, en ervaar het gemak van LogiSal salarissoftware!

Accountancy

Bent u intermediair dan vindt u hier speciale pagina met informatie over ons pakket.

MKB

Doet u de salarisadministratie voor uw bedrijf dan kunt u hier interessante informatie lezen.

Online loonadministratie

Zie onze speciale pagina’s met informatie over Online Werken.

Referenties

Wij werken al jaren met dit pakket en zijn zeer tevreden, het werkt eenvoudig en voor een kleine prijs. De helpdesk is altijd snel met antwoorden en heel klantvriendelijk! Ik raad iedereen Logisal aan!
 
Helen Schwartzmans
Elshout en van Delft Administraties
Wij werken sinds 2013 met LogiSal en zijn zeer tevreden over dit gebruiksvriendelijke pakket, en dat ook nog voor een zeer redelijk prijskaartje. Over de helpdesk kan ik niet veel vertellen, die heb ik zelden tot nooit nodig!
 
Jelle Grashuis
Sauna de Woudfennen