Salarisadministratie software

Alles wat u nodig heeft met goede salarisadministratie software

Ervaring, betrouwbaar, begrijpelijk, kennis, snel, online en offline. Maar LogiSal is ook leuk! U kunt de lay-outs van de salarisspecificaties zelf samenstellen qua kleuren en lettertypes en bijvoorbeeld een logo toevoegen. Ook de knoppen van het hoofdmenu kunt u zelf instellen qua grootte en kleur.

U bent thuis in de salarisadministratie van elke sector:

LogiSal heeft voor bijna elke branche/sector een complete master-administratie voor u klaar staan.
Compleet met alle percentages van pensioenen en sociale fondsen. Van Agra tot Zuivel.
En ook bijzondere werknemers kunt u gemakkelijk verlonen. Artiesten, Nedeco of 30%-regeling, aannemer, thuiswerker, student, anoniem, gemoedsbezwaard en ook de doorbetaald loonregeling kan moeiteloos in LogiSal. Compleet tot in details. Zelfs verschillende betaaltijdvakken (bijvoorbeeld maand- en vierwekenloon) in 1 administratie kunt u gemakkelijk verlonen. LogiSal is voor alle mensen. Speel de video!

 

Uw loonberekening is duidelijk

Uw loonberekening is inzichtelijk en daardoor duidelijk. U ziet meteen in 1 oogopslag bruto-netto, kostprijs en eventuele subsidies. Gespecificeerd wel te verstaan, dus post voor post. Ook de proforma van de loonberekening bevat deze gegevens en kunt u zo naar uw klant of werkgever doormailen.

U werkt met de juiste combinatie van Salarisadministratie Software en Service

LogiSal brengt u meer dan 30 jaar ervaring en is gebouwd samen met de gebruikers. Start LogiSal en u ziet meteen wat wij bedoelen. U wordt daarbij ondersteund door een helpdesk van specialisten uit de praktijk. U heeft een partner nodig die niet alleen een loonpakket verkoopt maar het als taak ziet om u een goede salarisadministratie te laten voeren.
Vele MKB’ers en accountants hebben die vertrouwensrelatie met ons. Zij beoordelen ons met een 9.4 op de schaal van 10. Check onze referenties!
De werking van het pakket is verbazend eenvoudig en overzichtelijk. Compleet tot en met bouwlonen toe. Als er één pakket is waar we geen narigheidjes bij hebben is het ons loonpakket en dat is erg prettig. Daarbij is de service en klantgerichtheid zo direct, dat geen ander pakket dit kan overtreffen.
J Amperse van Amperse & Goetheer Accountants.
De support zit niet alleen op het internet maar is ook persoonlijk, ter zake kundig en snel en uitstekend benaderbaar. Daarin onderscheiden wij ons ook. Probeer het gerust en bel ons! 088-5812300.

 

Uw salarisadministratie laten controleren

LogiSal werkt met standaard branche-masters voor elke branche dus er kan niet veel fout gaan als u de standaard instellingen overneemt.
Wilt u het vakinhoudelijk toch laten controleren? Dan kunt u gebruik maken van ons maken. Wij zijn salarisspecialisten en controleren het graag voor u.
Wilt u weten wat het kost? Neem dan gerust contact met ons op via helpdesk@logihuis.nl (incl. kopie van de administratie) of 088-5812300.

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Online of Offline

LogiSal installeert u op uw computer. Het staat dan lokaal op uw eigen computer of op uw eigen server.
Daarnaast kunt u ook LogiSal Online gebruiken om in te de cloud te werken. U kunt dan inloggen vanaf elk apparaat en vanaf elke locatie.

Wat kan het?

Daarnaast zijn er echte salarisadministratiepakketten, maar ook HRM pakketten of zelfs enterprise pakketten.
HRM is eigenlijk een pakket voor personeelsadministratie in de breedste zin van het woord.
Enterprise pakketten leveren eigenlijk alles wat een bedrijf nodig heeft. Voor hun is een salarispakket nu eenmaal een must.
LogiSal is een salarisadministratiepakket.

Meer HRM-functionaliteiten? 

Wat heeft u nodig?

Het is van groot belang dat u helder voor ogen heeft wat u wenst en wat voor u van belang is. Zo is een typische webapplicatie riskant omdat u beslist klant moet zijn om bij uw data te kunnen. Dus als u over een paar jaar wat anders wilt dan moet u alle data alsnog printen. En bij sommigen kost zelfs dat geld.
LogiSal behoort tot de categorie software waarmee u zowel on- als offline kunt werken. En u kunt altijd bij uw data, tot in lengte van jaren. Kosteloos.

Waarom kiezen voor LogiSal?

De salarisadministratie software van LogiSal is een snel, flexibel en interactief pakket voor de salarisadministratie. Maandelijks worden meer dan 10.000 bedrijven met LogiSal verloond. LogiSal wordt door vele accountants-, administratiekantoren en MKB’ers in Nederland gebruikt en is thuis in elke sector.
Met LogiSal kunt u snel aan de slag en bespaart u veel tijd en geld.
Maandelijks worden meer dan 10.000 bedrijven met LogiSal verloond. Met LogiSal is het mogelijk voor ieder type onderneming zelf, eenvoudig en snel de salarisadministratie op te zetten. LogiSal biedt u voordelen:

Uw voordelen

 • Alle sectoren en risicogroepen
 • Eenvoudig verstrekken van digitale loonstroken
 • U kunt uw salarisspecificatie zelf indelen
 • Salarisspecificatie in uw kleuren en met uw logo
 • Veel efficiënte controlemogelijkheden en actuele managementinformatie
 • LogiSal beschikt over uitstekende referenties en wordt gemiddeld met een 9.4 gewaardeerd
 • Belastingadviseurs bemensen de helpdesk
 • LogiSal groeit met u mee!
 • Loonaangifte moeiteloos via LIS
 • Gemakkelijk overstappen naar LogiSal
 • Updates zijn gratis en automatisch
 • Gratis nieuws zodat u bij blijft

Accountancy

Bent u intermediair dan vindt u hier speciale pagina met informatie over ons pakket.

MKB

Doet u de salarisadministratie voor uw bedrijf dan kunt u hier interessante informatie lezen.

Online loonadministratie

Zie onze speciale pagina’s met informatie over Online Werken.

Interactief boeken

In LogiSal kunt u interactief boeken. U kunt een aantal boekingsvariabelen ingeven en het resultaat direct bekijken. Niet helemaal wat u zocht? Dan wijzigt u een van de onderdelen en bekijkt u het nieuwe resultaat direct. Zo wordt het gemakkelijk om een netto bruto berekening met auto van de zaak en gedeeltelijke bijtelling te beoordelen. Of meer of minder toeslag. Vreselijk handig!

Serieverwerken

In de salarisadministratie software LogiSal kunt u serieverwerken en dat levert u gigantisch veel tijdwinst op. Eerst boekt u degenen die variabelen hebben zoals overuren e.d. Vervolgens boekt LogiSal in een paar seconden alle andere werknemers. Deze efficiënte werkwijze kunt u nog uitbreiden naar scripts. Een script is een verzameling van werkgevers waarvoor u in 1 keer serieverwerken toepast. Bijvoorbeeld alle administraties die via een bepaald tussenpersoon lopen. Of alle DGA’s.

Importeren

Met LogiSal kunt u uren en andere variabelen importeren. In combinatie met serieverwerken bereikt u de hoogste graad van snelheid als het om administreren gaat. In 1 import kunt u 1 of meer werkgevers voegen. Importbestanden kunt u zelf maken met een spreadsheet (of uw klant kan dat doen), of uw urenregistratiepakket doet het. Wij hebben voor u een compleet kennismakingspakket importeren klaar liggen. Vraag er naar aan onze helpdesk.

Meegroeien

LogiSal groeit met u mee. Onze licentie-structuur is zodanig dat u altijd tegen een lage prijs aan de slag kunt. Als u groeit betaalt u alleen het verschil naar een upgrade.
En kunt ook gemakkelijk overstappen naar LogiSal salarisadministratie software online. Daarmee is uw LogiSal optimaal bereikbaar en kunt u overal in de wereld aan de slag.

Referenties

Wij werken al jaren met dit pakket en zijn zeer tevreden, het werkt eenvoudig en voor een kleine prijs. De helpdesk is altijd snel met antwoorden en heel klantvriendelijk! Ik raad iedereen Logisal aan!
 
Helen Schwartzmans
Elshout en van Delft Administraties
Wij werken sinds 2013 met LogiSal en zijn zeer tevreden over dit gebruiksvriendelijke pakket, en dat ook nog voor een zeer redelijk prijskaartje. Over de helpdesk kan ik niet veel vertellen, die heb ik zelden tot nooit nodig!
 
Jelle Grashuis
Sauna de Woudfennen
Op dinsdag 26 september vanaf 08:00 uur vinden er bij de Belastingdienst werkzaamheden plaats, waardoor er tijdelijk geen verwerking plaats zal vinden. De Belastingdienst verwacht dat de verwerking rond 14:00 uur weer opgestart kan worden. Het kan dus zijn dat u tijdelijk later een ontvangstbevestiging van ons ontvangt dan u gewend bent.