Loonsoftware

Niet alle loonsoftware is dezelfde. Meestal wordt software object georiënteerd gemaakt. Dat is vooral handig als het gaat om het opslaan van gegevens en het bewerken van die gegevens. Daarbij is verzamelen het doel.

Maar bij LogiSal staat de vraag centraal hoe u met loonsoftware wilt werken. U wilt geen database bewerken. U wilt gaan berekenen, of salarisspecificaties printen, of loonaangiften samenstellen.  Dat zijn functies. Onze loonsoftware is functie-gericht oftewel functioneel.

We kunnen het ook anders zeggen: De meeste software wordt gebouwd door programmeurs die zich moeten verdiepen in wat de software eigenlijk moet doen. De analyse heet dat met een mooi woord. Sommige loonsoftware bewijst dat dit niet altijd een goed uitgangspunt is.

LogiSal is gemaakt door belastingadviseurs die veel werken met salarisadministratie. Mensen met voeten in de aarde, om het maar mooi te zeggen. loonsoftware gemaakt door belastingadviseurs die het programmeren hebben moeten leren.

Daar doet u uw voordeel mee.

Wat verlangt u van loonsoftware?

– U wilt betrouwbare software
– U wilt flexibilteit
– U wilt een deskundige en snelle helpdesk
– LogiSal vult uw wensen in.

Wat zijn voor u belangrijke aspecten?

– Meer dan 10.000 bedrijven gingen u voor.
– Belastingadviseurs bemensen de helpdesk
– Alle sectoren en risicogroepen standard beschikbaar
– Gemakkelijk overstappen naar LogiSal
– Loonaangifte moeiteloos via LIS

LogiSal Loont!

U kunt LogiSal gratis proberen. Daarbij beschikt u ook over de gratis hulp van onze deskundige helpdesk. LogiSal wordt gewaardeerd met een 9.4.

Kijk ook eens bij onze vele verschillende cursussen.

U kunt met LogiSal zowel lokaal als online werken.

Referenties

Wij werken al jaren met dit pakket en zijn zeer tevreden, het werkt eenvoudig en voor een kleine prijs. De helpdesk is altijd snel met antwoorden en heel klantvriendelijk! Ik raad iedereen Logisal aan!
 
Helen Schwartzmans
Elshout en van Delft Administraties
Wij werken sinds 2013 met LogiSal en zijn zeer tevreden over dit gebruiksvriendelijke pakket, en dat ook nog voor een zeer redelijk prijskaartje. Over de helpdesk kan ik niet veel vertellen, die heb ik zelden tot nooit nodig!
 
Jelle Grashuis
Sauna de Woudfennen
Op dinsdag 26 september vanaf 08:00 uur vinden er bij de Belastingdienst werkzaamheden plaats, waardoor er tijdelijk geen verwerking plaats zal vinden. De Belastingdienst verwacht dat de verwerking rond 14:00 uur weer opgestart kan worden. Het kan dus zijn dat u tijdelijk later een ontvangstbevestiging van ons ontvangt dan u gewend bent.