LogiSal het Loonprogramma

 

Uniek

Ons loonprogramma online en offline is uniek in vergelijking tot andere programma’s. Als eerste in Nederland introduceerden wij de branchemasters. Bij het aanmaken van een nieuwe administratie kiest u de branche (sector) die u wenst en uw administratie wordt gebruiksklaar ingericht voor u.

Functie-gericht

LogiSal is het enige loonprogramma dat functie-gericht werkt. U kunt tegelijk vele loonaangiften van verschillende bedrijven maken of vele loonberekeningen van verschillende bedrijven. Omdat LogiSal denkt vanuit wat u wilt doen en niet zoals de database is ingericht.
In feite is er veel meer: LogiSal is door de jaren heen gebouwd op grond van wensen van onze klanten, u dus. Die wensen hebben er toe bijgedragen dat LogiSal nu zo populair. LogiSal is er vooral voor u en dat geldt niet alleen voor de software! Ook de ondersteuning in de vorm van help en helpdesk wordt breed gewaardeerd. Onze helpdesk wordt bemand door salarisprofessionals. Mensen die dagelijks lonen verwerken en dagelijks onze klanten helpen. En die krijgt u meteen aan de lijn!

Kiezen

Als u voor de keuze staat een loonprogramma te selecteren dan adviseren wij u het volgende:
Ga naar softwarepakketten.nl en zoek op SALARIS. Zoek in de lijst naar 2 of 3 loonprogramma’s, waar LogiSal natuurlijk bij hoort.
Installeer elk pakket en test het loonprogramma maximaal een half uur.
Daarna moet u een eerste indruk hebben. Er valt er minimaal 1 af en als het mee zit heeft u al voorkeur voor 1 pakket. Ga verder met dat pakket en geef dat enige tijd. U moet ook investeren in het doen van een goede keuze voor een pakket.

Langs deze weg kunt u er van overtuigd zijn dat u in elk geval een loonprogramma selecteert wat gevoelsmatig bij u past. En dat is heel belangrijk.

Dan is het nog tijd om te kijken of het salarispakket alles kan wat u nodig heeft, hoewel de meeste pakketten daaraan wel zullen voldoen.

Eisen zoals:

  • E-mailen van alle prints
  • Snipperurenregistratie
  • Importeren uren uit spreadsheet of urenregistratiepakket
  • Serieverwerken salarissen maar ook loonaangiften en meer
  • Koppeling met uw boekhoudpakket

en nog veel meer…

Maak uw lijstje en leg de pakketten er langs.

Online werken

Natuurlijk kunt u ook online werken met LogiSal. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

LogiSal voor alle mensen in elke branche

 

Loonprogramma van LogiSal voor snelheid en gemak!