Loonadministratie software

Loonadministratie software, wat verlangt u daarvan?

U wilt:

 • Betrouwbare software
 • Snelheid en flexibiliteit in uw boekingen
 • De salarisspecificaties kunnen personaliseren (bijv. met uw logo)
 • Een deskundige en snelle helpdesk
 • Dat er naar uw wensen geluisterd wordt.
 • Gratis updates.
 • Gratis nieuwsberichten en nieuwsbrieven.

De eerste stap in de loonadministratie

Met LogiSal kunt u eenvoudig uw eigen loonadministratie opzetten. Voor elke sector wordt alles compleet ingericht. U kunt zo beginnen met het aanmaken van werknemers. Of u importeert ze vanuit een ander pakket of een loonaangiftebestand. Het is zelfs mogelijk dat werknemer-stamgegevens via uw website worden ingegeven. Zo helpt uw klant of medewerker ook mee! Snel en gemakkelijk.

Flexibiliteit

U blijft flexibel met LogiSal loonadministratie software. U kunt boekingen altijd weer wijzigen. En de loonaangifte en de journaalposten wijzigen mee. Altijd flexibel.

Snel

U boekt snel. Het kan nog sneller als u gaat serieverwerken i.c.m. een importsheet. De uren importeren kan zowel vanuit een urenregistratiepakket, een HRM-pakket of via een spreadsheet. Niets wordt onbenut gelaten om u efficiënt te laten zijn.
Maar niet alleen boeken gaat snel. Ook verstuurt LogiSal moeiteloos voor u de loonspecificaties per e-mail naar alle werknemers. En voor degenen die geen e-mailadres hebben print LogiSal alsnog de loonspecificatie.

Deskundige en snelle helpdesk

Natuurlijk krijgt u ondersteuning! U belt, wij nemen op en wij helpen. U vindt bij ons belastingadviseurs in de helpdesk. Die weten waar het om draait! Dagelijks zijn bij ons alle binnenkomende telefoontjes en e-mails opgelost. Zo werken wij graag voor u.

Wensen

LogiSal verzorgt de loonadministratie voor meer dan 10.000 bedrijven. Wij zijn zo groot geworden door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten! Want u weet wat er speelt in de markt en waaraan u behoefte heeft. Heeft u een wens? Vraag het ons. Wellicht is het al gerealiseerd en vertellen wij u waar en hoe. En zo niet dan komt de wens in ons wensenboek.

Uw voordelen

 • Inclusief alle branches en modules
 • Eenvoudig verstrekken van digitale loonstroken
 • Veel efficiënte controlemogelijkheden en actuele managementinformatie
 • LogiSal beschikt over uitstekende referenties en wordt gemiddeld met een 9+ gewaardeerd.
 • Vele cursusmogelijkheden
 • Loonaangifte moeiteloos via LIS (Loonaangifte Indien Service – ook voor pensioen!)
 • Gemakkelijk overstappen naar LogiSal (zie: Importeren)
 • Overstappen naar loonadministratie software online wanneer u wilt.

Download hier onze demo gratis en vrijblijvend, en ervaar het gemak van LogiSal.

LogiSal groeit met u mee

De kleinste licentie LogiSal is 1 administratie en 1 werknemer. Dat is een begin. Wordt u groter dan groeit LogiSal met u mee. U betaalt alleen het verschil met de vorige licentie.

 

Accountancy

Bent u accountant of administratiekantoor? Profiteer van het feit dat LogiSal is ontwikkeld door belastingadviseurs die de bestaande software niet goed genoeg vonden. LogiSal is speciaal gebouwd om snel meerdere bedrijven te kunnen verlonen.
U vindt extra informatie op LogiSal-Accountancy.

MKB

U heeft een bedrijf in het MKB en wilt de loonadministratie zelf gaan voeren met software. Voor elke sector heeft LogiSal een branchemaster met alle inhoudingen compleet. U kunt zo aan de slag.
Kijkt u svp nog even op onze speciale pagina voor het MKB.

DGA

Speciaal voor de DGA hebben wij een goedkope oplossing!

 

Apple en Mac

LogiSal is een Windows applicatie. Wilt u met Apple of Mac werken?

Dan adviseren wij te kijken naar de online mogelijkheden. Kijk daarvoor op deze pagina.=

Referenties

Wij werken al jaren met dit pakket en zijn zeer tevreden, het werkt eenvoudig en voor een kleine prijs. De helpdesk is altijd snel met antwoorden en heel klantvriendelijk! Ik raad iedereen Logisal aan!
 
Helen Schwartzmans
Elshout en van Delft Administraties
Wij werken sinds 2013 met LogiSal en zijn zeer tevreden over dit gebruiksvriendelijke pakket, en dat ook nog voor een zeer redelijk prijskaartje. Over de helpdesk kan ik niet veel vertellen, die heb ik zelden tot nooit nodig!
 
Jelle Grashuis
Sauna de Woudfennen