Werkgeversportaal Cloud Dossier

Uw werkgeversportaal in de cloud

Sinds de nieuwe privacywet AVG in mei 2018 van kracht is, zijn organisaties verantwoordelijk voor het veilig bewaren en verwerken van documenten met persoonlijke informatie. Ook moeten klanten deze informatie makkelijk kunnen raadplegen.

Met het werkgeversportaal Cloud Dossier en de apps, waarin het werkgeversportaal ook volledig is geïntegreerd, kunt u via beveiligde kanalen eenvoudig documenten aanbieden aan uw klanten. Vanuit LogiSal is het mogelijk om de documenten direct op te slaan in Cloud Dossier. De klant krijgt vervolgens een notificatie dat er nieuwe documenten klaarstaan. Daarnaast kan de klant zelf ook documenten toevoegen (zoals bijvoorbeeld een whk-beschikking of een mutatiebestand). Het dossier is te gebruiken voor alle documenten die u maar met uw klant wilt delen. Dit kunnen dus ook jaarrekeningen of boekhoudkundige documenten zijn.

Eigen look and feel
Cloud Dossier biedt u de mogelijkheid om het werkgeversportaal te voorzien van een eigen logo en achtergrond. Dit betekent dat u kunt aangeven welke afbeelding/logo in het scherm worden getoond.

100% veilig
De applicatie is gecertificeerd volgens de ISO/IEC 27001:2013 norm voor informatiebeveiliging. De certificering geeft aan dat alle processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn en het informatiebeveiligingssysteem beschikt over een solide en veilige structuur. Dit is dus een stuk veiliger dan het verzenden van e-mails met gevoelige salarisinformatie.

Raadplegen via browser en als netwerkschijf
Cloud Dossier is naast een online-login te integreren in Windows, Apple en Linux. Hierdoor maakt u een virtuele netwerkschijf waar u gemakkelijk documenten kunt opslaan. De installatie is super eenvoudig.

Kosten
U betaalt voor Cloud Dossier op basis van een licentie. De prijzen zijn per maand en worden per (rest van het) kalenderjaar gefactureerd. Deze prijzen vindt u op de website van Cloud Dossier.

Interesse?

Wilt u meer informatie ontvangen over het Cloud Dossier? Check de website van Cloud Dossier of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op.
Deze dienst is ook af te nemen zonder dat u gebruik maakt van LogiSal. Gelijk aan de slag? Vraag dan een demo aan via deze pagina.

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

E-mail adres

Telefoonnummer

Menu