Salarissoftware voor accountancy, MKB en DGA

 

Loonsoftware

 

Niet alle loonsoftware is dezelfde. Meestal wordt software objectgeorienteerd gemaakt. Dat is vooral handig als het gaat om het opslaan van gegevens en het bewerken van die gegevens. Daarbij is verzamelen het doel.

Maar bij LogiSal staat de vraag centraal hoe u met loonsoftware wilt werken. U wilt geen database bewerken. U wilt gaan berekenen, of salarisspecificaties printen, of loonaangiften samenstellen.  Dat zijn functies. Onze loonsoftware is functie-gericht oftewel functioneel.

We kunnen het ook anders zeggen: De meeste software wordt gebouwd door programmeurs die zich moeten verdiepen in wat de software eigenlijk moet doen. De analyse heet dat met een mooi woord. Sommige loonsoftware bewijst dat dit niet altijd een goed uitgangspunt is.

LogiSal is gemaakt door belastingadviseurs die veel werken met salarisadministratie. Mensen met voeten in de aarde, om het maar mooi te zeggen. loonsoftware gemaakt door belastingadviseurs die het programmeren hebben moeten leren.

Daar doet u uw voordeel mee.

 

Wat verlangt u van loonsoftware?

– U wilt betrouwbare software
– U wilt flexibilteit
– U wilt een deskundige en snelle helpdesk
– LogiSal vult uw wensen in.

 

Wat zijn voor u belangrijke aspecten?

– Meer dan 10.000 bedrijven gingen u voor.
– Belastingadviseurs bemensen de helpdesk
– Alle sectoren en risicogroepen standard beschikbaar
– Gemakkelijk overstappen naar LogiSal
– Loonaangifte moeiteloos via LIS

 

LogiSal Loont!

U kunt LogiSal gratis proberen. Daarbij beschikt u ook over de gratis hulp van onze deskundige helpdesk. LogiSal wordt gewaardeerd met een 9.4.

Kijk ook eens bij onze vele verschillende cursussen.

U kunt met LogiSal zowel lokaal als online werken.

Benieuwd wat anderen vinden? Check onze referenties!

 

A. Mans van Administratiekantoor Mans
Na Lopac Dos in 1999 t/m 2002 waarna niet de windowsversie maar Winsalar genomen in windows voor 2003 en 2004 waar fouten in zaten bij de Relan (agrarische pensioenen) die ik bij de helpdesk aanbracht en waar diepbeledigd op werd gereageerd. Is Logisal loon software een verademing, je mag een vraag stellen. Je krijgt een duidelijk en goed antwoord indien je het nog niet snapt wordt het toegelicht. Eindelijk iemand die eer van zijn werk wil hebben en niet alleen een product aan het verkopen is.

Rood Advies:
Vanuit een proefpakket naar vaste klant vanaf het eerste jaar en geen moment spijt gehad. Zeer duidelijk, gebruiksvriendelijke loon software met een helpdesk waar je U tegen zegt. Top van begin tot eind, elk jaar weer.

 

 
    
Copyright © 2012- Logihuis b.v.