Salarissoftware voor accountancy, MKB en DGA

Vacature helpdeskmedewerker salaris

 

 

Ben jij een echte doorpakker die nieuwe software snel snapt? Hou jij van puzzelen en krijg jij energie van goed klantcontact? Dan ben jij die helpdeskmedewerker die wij zoeken!

 

Wie zijn wij?

Logihuis b.v. ontwikkelt LogiSal software voor salarisadministratie.
De ontwikkeling van LogiSal is een continu proces door veranderingen in wet- en regelgeving en wensen van klanten. Het team van LogiSal heeft als missie om de beste software voor salarisadministratie te maken en te ondersteunen.

 

Functiebeschrijving

Jij bent (samen met collega’s) degene die het eerste aanspreekpunt zal zijn vanuit de eerstelijns helpdesk om onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan. Alle vragen met betrekking tot onze software weet jij te beantwoorden, of je weet precies waar je het antwoord kan vinden. Weet je het niet? Dan ga je het uitzoeken, jij vindt het namelijk leuk om te puzzelen en gaat door totdat je het probleem hebt opgelost. Zijn de vragen te complex op het gebied van salarisadministratie en kom je er niet uit? Dan zet je de vraag door naar een collega. Een achtergrond in salaris- en/of personeelsadministratie is wel belangrijk om je in te kunnen leven in de klant.

 

Wat ga jij nog meer doen?

  • Je bent het middelpunt tussen gebruikers en programmeurs;
  • Je verzorgt instructies zowel online als op locatie;
  • Je fungeert als schakel tussen pensioenfondsen en LogiSal;
  • Je bent betrokken bij testprogramma’s van pensioenfondsen;
  • Je zorgt voor het bewaken van berichtenverkeer (Belastingdienst en pensioenfondsen);
  • Je test aanpassingen van de programmeurs;
  • Je doet het beheer van LogiSal Online.

 

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt een afgeronde MBO opleiding op niveau 4 en je beschikt al over minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Verder heb je PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie).
Hiernaast heb je behoorlijke affiniteit met Windows, programma’s, automatisering en internet. Je woont in Leeuwarden of omgeving of je wilt hier komen wonen.
Verder ben jij een echte doorpakker die snel kan schakelen, je durft de telefoon op te pakken en je staat stevig in je schoenen. Jij bent stressbestendig en je laat je niet zo snel gek maken.
Vanwege je veelvuldige contacten spreek en schrijf je goed Nederlands.

 

Wat bieden wij?

Een zelfstandige en afwisselende functie in een enthousiast team.
De functie biedt volop ontwikkelmogelijkheden. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn nader overeen te komen. In beginsel wordt het dienstverband aangegaan voor bepaalde tijd met de intentie deze vervolgens om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd. We zoeken iemand voor 32 uur in de week (we werken hier allemaal 4 dagen) maar meer is bespreekbaar. In de maanden december en januari ben je indien nodig voltijd beschikbaar.
Je kunt jouw interesse kenbaar maken door ons een motivatiebrief en een uitgebreide CV te sturen.

 

Solliciteren?

Dit kan naar info@logihuis.nl t.a.v. dhr. Sander Zijlstra.
Vergeet niet zo uitgebreid mogelijk te vermelden wat je beheerst mbt automatisering. Denk dan aan Windows, VPS, XML, bestandsbeheer, extern bureaublad, configuratiescherm.

 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Copyright © 2012- Logihuis b.v.