Salarissoftware voor accountancy, MKB en DGA

 

Accountancy

LogiSal is in 1986 oorspronkelijk speciaal voor de salarisadministratie voor de Accountancy ontwikkeld.
LogiSal is snel in de verwerking van veel (kleinere) administraties.
Daarbij is LogiSal flexibel in boekingen.
In 2000 is onze accountancy software herontwikkeld met de modernste Windows-technieken.

Snel en gemakkelijk:
Snel en gemakkelijk salarisadministraties maken, die meteen compleet ingericht zijn, het kan met onze Accountancy software.
Alle branches zijn standaard aanwezig in LogiSal. U kunt snel een bruto/netto of netto/bruto of kostprijsberekening maken voor uw klant.
Salarisspecificaties, journaalposten, betaalstaten en alle ander prints gaan gemakkelijk in PDF en via e-mail naar uw klant voor controle. En de salarisspecificaties zijn desgewenst voorzien van uw logo. De loonaangifte houdt automatisch rekening met uw correcties.

Flexibel in boekingen:
De praktijk is dat de klant u belt met wijzigingen nadat u de salarisspecificaties heeft verstuurd. ‘Er waren toch nog wat overuren’.
Met LogiSal bent u blijvend flexibel in boekingen. Eenvoudig past u e.e.a. aan alsof het nooit anders is geweest.

Serieverwerkingen:
In de accountancy praktijk heeft u veel DGA-holdings en kleine bedrijven waar de verwerkingen meestal hetzelfde zijn. Met LogiSal kunt u serieverwerken. Van een selectie van werkgevers kunt u alle boekingen van 1 periode ineens doen. Met behoud van alle controle en wijzigingsmogelijkheden achteraf. Ook kunt u eerst de mensen verlonen met variabelen en dan later in serie de anderen. U kunt tot 5 selecties van werkgevers bewaren ten behoeve van serieverwerken en loonaangiften in serie.

Loonaangiften en journaal in serie:
Met LogiSal kunt u ook loonaangiften en journaals in serie maken van een selectie van werkgevers. Bij loonaangifte worden ze ook nog allemaal automatisch gemaild met betaalinstructies.

Automatisch printen en mailen:
U kunt series salarisspecificaties printen (scherm, pdf, papier) en geautomatiseerd mailen naar de werkgever of per stuk naar de werknemers.
Ook maakt LogiSal voor u de selectie per werknemer of er gemaild kan worden of geprint moet worden.

Klant-invoer werknemer:
Uw klanten kunnen zelf via het internet (ook via smartphone) een nieuwe werknemer invoeren. Dat kan via onze site, via een neutraal webadres, maar als u dat wilt ook via uw site. Vraag naar ons frame voor uw site.

Importeren mutaties:
U krijgt van ons de beschikking over een spreadsheet voor uw klanten waarmee zij zelf de uren kunnen invoeren. Handig en snel!

Sharen met uw klant:
U kunt ook met uw klant samenwerken in LogiSal. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Informatie over branches.

Direct aan de slag? Download nu de volledige versie en test LogiSal!

Direct naar:
Referenties
Loonaangifte
Rondleiding
Mogelijkheden
LogiSal Online
Webinvoer Werknemer
Uren Import

 

Copyright © 2012- Logihuis b.v.